Κατασκευαστής: Dymatize
Κωδικός Προϊόντος: L-Carnitine Liquid 1100 DYMATIZE NUTRITION
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
18,14€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,63€

Ποσότητα

Liquid L-Carnitine 1100 Dymatize - Η φόρμουλα αμινοξέων που ενισχύει την καύση του λίπους, αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και βελτιώνει την αντοχή!

H Dymatize Liquid L-Carnitine 1100 σας προσφέρει 31 θαυματουργές δόσεις ανά φιάλη, ενώ εφοδιάζει τον οργανισμό σας με 1.100 mg L-καρνιτίνης με κάθε δόση, είναι ένα αμινοξύ γνωστό για την ικανότητά του να προωθεί την ανάπτυξη, την καύση του λίπους, την αύξηση των επιπέδων ενέργειας και τη βελτίωση της αντοχής των μυών στην κόπωση, ιδανικό για αδυνατισμα. Αποτελεί επίσης μία εξαιρετική επιλογή για τα άτομα που βρίσκονται σε δίαιτα, καθώς μπορεί να περιορίσει το αίσθημα της πείνας και της αδυναμίας.

Λιποδιαλυτική δράση- Η L-καρνιτίνη παίζει καθοριστικό μεταβολικό ρόλο στην ενεργοποίηση της απώλειας βάρους, καθώς βοηθά στη μεταφορά του λίπους στα μιτοχόνδρια, όπου μετατρέπεται σε ενέργεια μέσω της καύσης του. Βελτίωση της αντοχής και της απόδοσης

Κλινικές έρευνες έχουν δείξει ότι η L-καρνιτίνη για αδυνατισμα ενισχύει την αθλητική απόδοση και την αντοχή. Όταν ο οργανισμός βασίζεται περισσότερο στην καύση του λίπους για την εξασφάλιση της ενέργειας που χρειάζεται, περιορίζεται η εξάντληση των αποθεμάτων γλυκογόνου. Αυτό, σε συνδυασμό με τη μείωση της συσσώρευσης γαλακτικού οξέος στους μύες, μπορεί να παρατείνει την ικανότητα για άσκηση μέχρι να επέλθει κόπωση. Πρακτικότητα, ποιότητα και αξία. Το Liquid L-Carnitine 1100 για αδυνατισμα σε μία γενναιόδωρη συσκευασία 31 δόσεων είναι ο πιο πρακτικός και συνάμα γευστικός τρόπος για να ενισχύσει κανείς τον οργανισμό του με καθαρή L-καρνιτίνη. Είτε το χρησιμοποιείτε για να προστατέψετε την υγεία της καρδιάς σας είτε για να βελτιώσετε την αντοχή σας ή για να ενισχύσετε την απώλεια βάρους σας, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα και την αξία της L-καρνιτίνης της Dymatize!

Προωθεί την καύση του λίπους Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας Βελτιώνει την αντοχή 1100 mg L-καρνιτίνης, μηδέν ζάχαρη, μηδέν θερμίδες, και υπέροχη γεύση.

Προτεινόμενη Χρήση: Ανακινείτε καλά πριν από κάθε χρήση. Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν ως συμπλήρωμα διατροφής, παίρνετε μία κουταλιά υγρού προϊόντος έως και δύο (2) φορές την ημέρα ή όσες χρειάζονται σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας ή ενός επαγγελματία διατροφολόγου. Μπορείτε επίσης να το αναμίξετε με τον αγαπημένο σας χυμό ή ρόφημα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε