Κατασκευαστής: Biotech
Κωδικός Προϊόντος: Active Woman 60 tabs BIOTECH
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
19,65€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,85€

Ποσότητα    Με 13 βιταμίνες και 12 μεταλλικά στοιχεία

    Q10 και απαραίτητα λιπαρά οξέα

    Εκχυλίσματα φυτών

    Κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ

Η σύγχρονη και συνειδητοποιημένη  γυναίκα είναι ένα πρότυπο για την εποχή μας. Αφιερώνει αρκετό χρόνο για τον αθλητισμό, την υπαίθρια σωματική δραστηριότητα, και  επιλέγει το ποδήλατο αντί της οδήγησης. Προσέχει την υγεία της επιλέγοντας το Active woman το οποίο με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία δίνει  βάρος στα μαλλιά, τα νύχια και την υγεία του δέρματος. Το Active woman όπως και όλα τα άλλα προϊόντα BioTech USA περιέχουν ασφαλή, και προσεκτικώς  επιλεγμένα θρεπτικά συστατικά.

 Τα συστατικά του Active Woman έχουν αντίκτυπο στους ακόλουθους τομείς:


Μαλλιά, Νύχια, Δέρμα

Η βιταμίνη Α, Β και C, καθώς και η βιοτίνη, ο ψευδάργυρος, το σελήνιο,το  ιώδιο, και τα συστατικά του χαλκού συμβάλλουν ώστε το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια να διατηρήσουν την κανονική κατάσταση τους.

Η Ριβοφλαβίνη (Β2), συμμετέχει στη διαμόρφωση των φυσιολογικών μεταβολικών διεργασιών.


Οστά

Η βιταμίνη D και το ασβέστιο συμβάλλουν σε μια υγιή, και φυσιολογική συντήρηση των οστών.


Ανοσοποιητικό Σύστημα

Η βιταμίνη Α και η  βιταμίνη C, το σελήνιο, ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.


Αντιοξειδωτική Δράση

Η Ε, η C και η βιταμίνη Β2, όπως και το μαγγάνιο, ο χαλκός, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων έναντι του οξειδωτικού στρες.


Δοσολογία:

Σαν συμπλήρωμα διατροφής, πάρτε δύο ταμπλέτες καθημερινά μαζί με νερό. Αποθηκεύστε το μπουκάλι καλά κλεισμένο σε ένα δροσερό, ξηρό μέρος, μακριά από έκθεση σε θερμότητα, υγρασία και φως.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε