Κωδικός Προϊόντος: Whey Protein 100% EAS
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
38,49€
Χωρίς ΦΠΑ: 31,04€

Ποσότητα

Σε τι διαφέρει η ‘100% Whey Protein’ από τις άλλες απλές whey πρωτεΐνες της αγοράς;      

Οι πρωτεΐνες whey που κυκλοφορούν στην αγορά διαφέρουν σημαντικά από την 100% Whey Protein επειδή περιέχουν πρόσθετους υδατάνθρακες όπως μαλτοδεξτρίνη ή περιέχουν άλλες πηγές πρωτεΐνης όπως τυρίνη ή πρωτεΐνες γάλακτος. Αντίθετα η ‘Whey Protein 100%’ της EAS περιέχει 100% whey πρωτεΐνη που είναι πλούσια σε BCAA, τα αμινοξέα που θυσιάζονται πρώτα κατά τον καταβολισμό της πρωτεΐνης στο μυϊκό ιστό. Επίσης είναι πιο εύπεπτη, πιο διαλυτή και πιο χαμηλή σε λιπαρά και δίνει 26 γραμ. καθαρής πρωτεΐνης whey ανά γεύμα.

Ουσιαστικά η Whey Protein 100% δεν διαφέρει σε τίποτε από την Myopro. Έχει την ίδια ασύγκριτη ποιότητα με πολύ καλύτερη γεύση. Στο μόνο που μπορεί να πει κάποιος ότι διαφέρει, είναι ότι η Whey Protein 100% δεν περιέχει ασπαρτάμη.

Τι μου προσφέρει η Whey Protein 100%

Αύξηση μυϊκής μάζας

100% whey πρωτεϊνη

Πλούσια σε BCAA αμινοξέα

Χαμηλά λιπαρά

Πιο εύπεπτη και εύκολα διαλυτή σε νερό ή γάλα

Χαμηλοί υδατάνθρακες

Οικονομική συσκευασία

Δεν περιέχει ασπαρτάμη

Πιστοποιημένη από τα εργαστήρια της WADA οτι δεν περιέχει καμία απαγορευμένη ουσία

Αναμίξτε 2 μεζούρες Whey Protein EAS (39g) σε 250-300cc νερό, γάλα ή χυμό. Κουνήστε στο σέικερ ή ανακατέψτε στο μπλέντερ μέχρι να διαλυθεί τελείως (περίπου 20') και πιείτε το αμέσως. Καταναλώστε 2-3 φορές την ημέρα ανάλογα με το διατροφικό σας πρόγραμμα. Αποθηκεύστε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακρυά από μικρά παιδιά.

Σημαντικό: Πώς θα πρέπει να χρησιμοποιώ μια πρωτεΐνη Whey Protein 100%;

Με βάση τις επιστημονικές έρευνες οι αθλητές που κάνουν σκληρή προπόνηση θα πρέπει να καταναλώνουν 2,5 με 3,5 γραμ. πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους την ημέρα. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι κατάλληλες ώρες της ημέρας για να καταναλώσετε πρωτεΐνη είναι: μόλις ξυπνήσετε το πρωί, ακριβώς μετά την προπόνηση και λίγο πριν την βραδινή κατάκλιση. Ακολουθώντας αυτές τις βασικές οδηγίες μπορείτε να λαμβάνετε 1-3 ροφήματα από την Whey Protein 100% την ημέρα με άδειο στομάχι για καλύτερη απορρόφηση. Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να χωρίσετε τα γεύματά σας σε 5-6 την ημέρα, τα οποία θα πρέπει να είναι εξ’ ίσου κατανεμημένα.

Αθλητές που κάνουν έντονη και συστηματική προπόνηση θα πρέπει να καταναλώνουν τουλάχιστον 3 λίτρα νερό ημερησίως. Πίνετε 500ml νερό για κάθε 1/2 κιλό βάρους που χάνετε κατά την προπόνηση. 

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Λαμβάνοντας  μέσα σε 30 λεπτά μετά την προπόνηση, τα 26 γραμμάρια της υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης σας βοηθούν στον ανεφοδιασμό, στην ανάπλαση μίας άπαχης μυϊκής μάζας και στην διατήρηση ενός ενεργού τρόπο ζωής.

Η Whey Protein Isolate 100% περιέχει:

26 γραμμάρια απομονωμένης (whey protein isolate) πρωτεΐνης ορού γάλακτος, η οποία έχει υποστεί ειδικά φιλτραρίσματα για «στιγμιαία» για εύκολη ανάμιξη.

6,3 γραμμάρια ΔΙΑΚΛΑΔΙΣΜΕΝΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ (BCAAs): Τα BCAAs βοηθάνε τους μυς να ανακάμψουν (αποκατάσταση) μετά από μία εντατική άσκηση/προπόνηση και υποστηρίζουν την μυϊκή πρωτεϊνοσύνθεση, όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή.

1,6 γραμμάρια L-Γλουταμίνη: Ένα αμινοξύ που χαρακτηρίζεται ως το απαραίτητο δομικό στοιχείο για την ανάπτυξη των μυών και το καύσιμο για τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος.


Η EAS, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να διαφυλάξει τη φήμη της, κάνει αυτό που ουσιαστικά πρέπει να γίνει : H EAS είναι η μόνη εταιρία παγκοσμίως που ελέγχει κάθε παρτίδα παραγωγής ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΊΟΝΤΟΝ της για απαγορευμένες ουσίες σε εργαστήρια τα οποία είναι αναγνωρισμένα από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε