Κατασκευαστής: True Nutrition
Κωδικός Προϊόντος: Isotonic Drink 900gr TRUE NUTRITION
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
20,67€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,67€

Ποσότητα

Προϊόν αθλητικής διατροφής, πλούσιο σε υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της έντονης μυικής προσπάθειας των αθλητών, περιέχει γλυκαντικό.

Το Isotonic Drink είναι ιδανικό για την ενυδάτωση του οργανισμού μας κατά τη διάρκεια της άσκησης. Περιέχει ένα τέλεια ισορροπημένο μείγμα από ηλεκτρολύτες και υδατάνθρακες, για να διατηρήσουμε υψηλά επίπεδα ενέργειας σε όλη τη διάρκεια της άσκησης και να αποφύγουμε τις μυικές κράμπες. Χάρις στο ενεργό μίγμα βιταμινών και μετάλλων, συμβάλει επίσης στη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού και τη μείωση της προπονητικής κόπωσης.

Με λίγα λόγια... : Ελληνική σύνθεση (φόρμουλα) Απορροφάται γρήγορα χάρις στο ισοτονικό περιεχόμενό του Τροφοδοτεί τους μύες με το ιδανικό (6-7%) διάλυμα υδατάνθρακα. Αναπληρώνει τις βιταμίνες και τα μέταλλα που χάνονται με τον ιδρώτα. Μειώνει τις μυϊκές κράμπες. Με ευχάριστη γεύση λεμόνι που θα σας κάνει να πίνετε Isotonic Drink συνέχεια!

Ενυδατώστε το σώμα σας με ένα αναζωογονητικό ρόφημα, πλούσιο σε υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα. Παρέχει γρήγορη και συνεχή ενέργεια, βελτιώνει την απόδοση και την αντοχή κατά τη διάρκεια της προπόνησης και διώχνει τις ανεπιθύμητες μυϊκές κράμπες που μπορεί να προκληθούν από την έλλειψη ηλεκτρολυτών.

Η έντονη άσκηση μειώνει τα επίπεδα των μετάλλων στο σώμα. Τα πιο σημαντικά μέταλλα για τον άνθρωπο είναι οι ηλεκτρολύτες όπως το κάλλιο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Οι ηλεκτρολύτες έχουν καθοριστικό ρόλο στην ενυδάτωση του οργανισμού, στη ρύθμιση του pH του αίματος αλλά και στη σωστή λειτουργία του μυϊκού και νευρικού συστήματος. Μια ανισορροπία ηλεκτρολυτών στο σώμα εξαιτίας έντονης άσκησης σημαίνει μειωμένη ανάρρωση και κακή λειτουργία του μεταβολισμού.

Το Isotonic Drink αποκαθιστά τους χαμένους ηλεκτρολύτες, επιφέροντας ισορροπία. Εάν κάνετε ένα άθλημα που απαιτεί υψηλή αντοχή το Isotonic Drink είναι σίγουρα το προϊόν που θέλετε γιατί περιλαμβάνει ένα εκπληκτικό συνδυασμό σημαντικών θρεπτικών συστατικών : Isotonic drink 900gr True Nutrition.

Carbohydrate Matrix: Συνδυασμός απλών και σύνθετων υδατανθράκων που βελτιώνουν την απορρόφηση και αυξάνουν την ενέργεια και τη χρήση της από τα κύτταρα του σώματος, καθώς επίσης παρέχουν άμεση ενυδάτωση.

Ηλεκτρολύτες: Αναπληρώνει τον μεγάλο αριθμό των ηλεκτρολυτών που χάνονται κατά τη διάρκεια της άσκησης με τον ιδρώτα. Οι βασικοί ηλεκτρολύτες που σας εφοδιάζει το Isotonic Drink είναι:

►► Ασβέστιο: Μεταξύ των υπολοίπων ωφέλιμων λειτουργιών του, παίζει σημαντικό ρόλο στη σύσπαση των μυών και στην χαλάρωση τους, ενισχύει το νευρικό σύστημα όπως επίσης και την έκκριση των ορμονών του οργανισμού.

►► Κάλιο: Προωθεί τη μεταφορά της γλυκόζης στα κύτταρα των μυών.

►► Μαγνήσιο: Παίζει σημαντικό ρόλο στην μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων, τη συστολή των μυών και την παραγωγή του ATP, όπως και στην προώθηση της μυϊκής αποκατάστασης.

►► Βιταμίνη C: Παίζει σημαντικό ρόλο σε αθλήματα αντοχής, λόγω των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων της στην εξάλειψη των ελεύθερων ριζών, καθώς επίσης και ως ρυθμιστής στη σύνθεση του κολλαγόνου και την προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Συσκευάζεται στην Αγγλία από Ελληνική εταιρία σύμφωνα με φόρμουλα που συντέθηκε από Έλληνες.

Προτεινόμενη Χρήση: Αναμίξτε 1 δόση Isotonic Drink (50g) σε 500ml-750ml νερό και καταναλώστε κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Προειδοποιήσεις: Προορίζεται για χρήση ως συμπλήρωμα διατροφής αποκλειστικά από υγιείς ενήλικες άνδρες ηλικίας 18 ετών και άνω. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Εάν πρόκειται να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, διακόψτε τη χρήση του προϊόντος δύο εβδομάδες νωρίτερα. Σε περίπτωση παρενεργειών, διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Μη χρησιμοποιήσετε το προϊόν εάν η ταινία ασφαλείας είναι κατεστραμμένη ή έχει αφαιρεθεί. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Σχετικά Προϊόντα