All for Women
Καλώς ήλθατε στο mybeautifulbody.gr
Κατηγορίες

media
29.04.2017

Ακράτεια ούρων: Οι λύσεις για όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας

H ακράτεια ούρων εμφανίζεται σε όλες τις ηλικίες, και όχι μόνο στις μεγάλες, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στην καθημερινή κοινωνική και επαγγελματική ζωή της γυναίκας.

Περισσότερα
media
18.04.2017

Ποιο είναι το καλύτερο αντιγηραντικό του προσώπου

Η κυτταρική θεραπεία του δέρματος έχει σήμερα αποδειχτεί ως η πλέον ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας της γήρανσης. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί είτε μεσεγχυματικού τύπου βλαστοκύτταρα, είτε ινοβλάστες. Τα βλαστοκύτταρα είναι πρόδρομες μορφές των ινοβλαστών.

Περισσότερα
media
18.04.2017

Μεσοθεραπεία: Σύμμαχος κατά της γήρανσης

Πρόκειται για τεχνική που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στη Γαλλία και γρήγορα κέρδισε πρωτεύουσα θέση ως θεραπεία αντιγήρανσης στη Δερματολογία.

Περισσότερα
media
18.04.2017

H φυσική δραστηριότητα κατά την εγκυμοσύνη

Η φυσική δραστηριότητα κατά τη φάση της εγκυμοσύνης έχει πολλά οφέλη για τη μέλλουσα μητέρα και το μωρό και πρέπει να ξεκινά πολύ νωρίς και όχι μετά τους 3 μήνες όπως συνηθίζεται, όταν ξεκινούν τα ειδικά προγράμματα προετοιμασίας και ανώδυνου τοκετού.

Περισσότερα
media
18.04.2017

Η προκατάληψη της ομορφιάς: Πώς αλλάζουν οι αξίες μας για την εμφάνιση

Όλες οι κοινωνίες έχουν προκαταλήψεις που βασίζονται στην ποικιλία των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων του πληθυσμού τους, όπως η εθνικότητα, το φύλο, η ηλικία, οι οικονομικοί πόροι και η σωματική ικανότητα. 

Περισσότερα
media
18.04.2017

Ποιες είναι οι παρενέργειες των αντισυλληπτικών χαπιών;

Ο ορμονικός έλεγχος των γεννήσεων συχνά συνοδεύεται από παρενέργειες, που μπορούν να ποικίλουν από ελαφρές ενοχλήσεις μέχρι και σοβαρές επιπτώσεις για την υγεία. Με απλά λόγια, τι παρενέργειες μπορούν να προκαλέσουν τα γνωστά «αντισυλληπτικά χάπια»;

Περισσότερα
media
05.03.2017

Αν εντοπίσετε αυτά, τότε έχετε...Χλαμύδια – Προσοχή στα σημάδια !

Χλαμύδια είναι ένα βακτήριο που προκαλεί μια μόλυνση που είναι πολύ παρόμοια με τη γονόρροια ως προς τον τρόπο που εξαπλώνεται και τα συμπτώματα που παράγει.

Περισσότερα
media
26.02.2017

4 ασκήσεις για ανύψωση στήθους… μόνο για Γυναίκες !

Τα ειδικά σουτιέν πίεσης και τα pads εσωτερικά των σουτιέν δεν είναι ο μοναδικός τρόπος. “Αναπτύσσοντας τις μυικές ομάδες κάτω από το στήθος σου, θα ενισχύσεις την εικόνα του και θα το κάνεις να φαίνεται μεγαλύτερο, έτσι κι αλλιώς είναι θέμα εικόνας”, λέει η Jen Comas Keck, πιστοποιημένη personal trainer. 

Περισσότερα
media
17.02.2017

Διαταραχές περιόδου στην εφηβική ηλικία !

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Κάθε μήνα η μήτρα της γυναίκας ετοιμάζεται για να υποδειχθεί μια πιθανή εγκυμοσύνη. Έτσι, τα κύτταρα, που φυσιολογικά επενδύουν την εσωτερική κοιλότητα της μήτρας, πολλαπλασιάζονται και μεγαλώνουν, με σκοπό να δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον για να εμφυτευτεί το πιθανά γονιμοποιημένο ωάριο, το οποίο θα εξελιχθεί σε έμβρυο. Για να μπορεί να τραφεί το γονιμοποιημένο ωάριο, αυξάνεται και η κυκλοφορία του αίματος ανάμεσα στα κύτταρα αυτά. 

Περισσότερα
media
13.02.2017

Θεραπευτική Άσκηση μετά από Μαστεκτομή

Το κομμάτι της θεραπευτικής άσκησης σε ασθενείς μετά από μαστεκτομή, φαίνεται να κατέχει σημαντικό ρόλο στην κίνηση και τη λειτουργικότητα του προσβεβλημένου άνω άκρου, καθώς και στις επιπλοκές μιας τέτοιας εγχείρησης, όπως το λεμφοίδημα. Περισσότερα