Info about Men
Καλώς ήλθατε στο mybeautifulbody.gr
Κατηγορίες

media
17.03.2017

Ποια ομάδα αίματος συνδέεται με μικρότερο κίνδυνο...στυτικής δυσλειτουργίας

Σύμφωνα με έρευνες όσοι άνδρες ανήκουν στην ομάδα αίματος Ο έχουν 4 φορές λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν προβλήματα στύσης.

Περισσότερα
media
26.01.2017

Ποιο γυναικείο χαρακτηριστικό αγχώνει πάρα πολύ ένα άντρα;

Μια γυναίκα, πολλές φορές, μπορεί να αγχώσει ένα άντρα και μάλιστα γίνεται άθελά της. 

Περισσότερα
media
04.01.2017

Ανδρόπαυση: Το «ρολόι» χτυπάει και για τους Άνδρες...

Το άγχος για τον χρόνο που περνά δεν αποτελεί «αποκλειστικό προνόμιο» των γυναικών. Το βιολογικό ρολόι δεν κάνει διακρίσεις, και χτυπάει και για τους άνδρες. Μπορεί η ανδρόπαυση να μη σημαίνει για τον άνδρα το τέλος της γονιμότητας -όπως η εμμηνόπαυση για τις γυναίκες-, τα συμπτώματά της, ωστόσο, επηρεάζουν την καθημερινότητά του.

Περισσότερα
media
28.12.2016

Άντρες και...Εναλλακτική Γυμναστική !

Είναι αλήθεια πως ένα μεγάλο μέρος του αντρικού πληθυσμού με μεγάλη δυσκολία και αρκετή καχυποψία πλησιάζει μια τάξη Yoga ή Pilates!

“Κάνει για μένα;” “Θα γυμναστώ αρκετά;’, “Μπορώ;” … είναι οι συχνότερες ερωτήσεις που θέτουν.

Περισσότερα
media
23.12.2016

Προβλήματα ακοής: Γιατί είναι συχνότερα στους Άνδρες;

Σύμφωνα με το Εθνικό Ίδρυμα Κώφωσης των ΗΠΑ, στην ηλικιακή ομάδα 20-69 ετών οι άνδρες έχουν διπλάσιες πιθανότητες από τις γυναίκες να παρουσιάσουν προβλήματα ακοής, μετά τα 70 εξακολουθούν να υπερτερούν αλλά λιγότερο, ενώ μόνο μετά τα 80 σχεδόν εξισώνεται η αναλογία των πασχόντων στα δύο φύλα.

Περισσότερα
media
03.12.2016

Η απόλυτη λίστα: 25 ασκήσεις για να γυμνάσεις Χέρια

Θέλεις να γυμνάσεις τα χέρια σου;. Να ξέρεις ότι επειδή δεν χρησιμοποιούνται όπως τα πόδια θέλουν λίγη δουλίτσα παραπάνω στο γυμναστήριο για «δείξουν». Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα καλό μιξ από ασκήσεις με το βάρος του σώματός σου, μπάρα, αλτήρες, TRX, λάστιχα και τροχαλίες προκειμένου να γίνει σωστή δουλειά. 

Περισσότερα
media
12.11.2016

Ανδρική Γονιμότητα: Οι 4 διατροφικοί εχθροί !

Η υπογονιμότητα αποτελεί σήμερα μια παθολογική κατάσταση. Είναι σημαντικό ο άντρας και η γυναίκα να παρακολουθούν την ικανότητά τους να πετύχουν μία εγκυμοσύνη αλλά και να λάβουν μέτρα, για να βελτιώσουν αυτήν την ικανότητα και τις πιθανότητές τους για σύλληψη.

Περισσότερα
media
06.11.2016

Τα πρώιμα συμπτώματα του Καρκίνου του Προστάτη

Ο προστάτης είναι ένας αδένας του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος. Ο προστάτης παράγει και αποθηκεύει ένα συστατικό του σπέρματος και βρίσκεται στην πύελο, κάτω από την ουροδόχο κύστη και μπροστά από το ορθό. Ο προστάτης περιβάλλει τμήμα της ουρήθρας, του σωλήνα που αδειάζει τα ούρα από την ουροδόχο κύστη. Ένας υγιής προστάτης είναι περίπου στο μέγεθος ενός καρυδιού. Λόγω της θέσης του προστάτη, η ροή των ούρων μπορεί να επιβραδυνθεί ή να διακοπεί εάν ο προστάτης αυξηθεί πολύ σε μέγεθος.

Περισσότερα
media
04.11.2016

Παγκράτιον: Το απόλυτο ελληνικό μαχητικό άθλημα !!!

Το Παγκράτιο άθλημα είναι το αρχαιότερο στον κόσμο άθλημα πολεμικών και μαχητικών τεχνών, η αρχή του χάνεται στα βάθη της ελληνικής φυλής. Η σύνθεση του ονόματος του παγκρατίου προσδιορίζει και την ουσία του αθλήματος, Παν + κράτος δηλ. ο τα πάντα κρατών και μεταφορικά αυτός που κατέχει την υπέρτατη δύναμη και γνώση. 

Περισσότερα
media
03.09.2016

7 Ασκήσεις που όλοι οι Άντρες πρέπει να κάνουν κάθε μέρα

Παρότι η γυμναστική έχει αρχίσει να γίνεται όλο και περισσότερο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, τα κρούσματα της παχυσαρκίας και του διαβήτη δεν φαίνεται να έχουν μειωθεί. Ακόμα κι αν δεν έχετε χρήματα για να πάτε γυμναστήριο, μην ξεχνάτε να βάλετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα αυτές τις ασκήσεις και τα προγράμματα, που είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για τους άντρες.

Περισσότερα