Συμβουλές Ομορφιάς
Καλώς ήλθατε στο mybeautifulbody.gr
Κατηγορίες

media
18.04.2017

Ποιο είναι το καλύτερο αντιγηραντικό του προσώπου

Η κυτταρική θεραπεία του δέρματος έχει σήμερα αποδειχτεί ως η πλέον ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας της γήρανσης. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί είτε μεσεγχυματικού τύπου βλαστοκύτταρα, είτε ινοβλάστες. Τα βλαστοκύτταρα είναι πρόδρομες μορφές των ινοβλαστών.

Περισσότερα
media
18.04.2017

Μεσοθεραπεία: Σύμμαχος κατά της γήρανσης

Πρόκειται για τεχνική που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στη Γαλλία και γρήγορα κέρδισε πρωτεύουσα θέση ως θεραπεία αντιγήρανσης στη Δερματολογία.

Περισσότερα
media
18.04.2017

Η προκατάληψη της ομορφιάς: Πώς αλλάζουν οι αξίες μας για την εμφάνιση

Όλες οι κοινωνίες έχουν προκαταλήψεις που βασίζονται στην ποικιλία των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων του πληθυσμού τους, όπως η εθνικότητα, το φύλο, η ηλικία, οι οικονομικοί πόροι και η σωματική ικανότητα. 

Περισσότερα
media
22.02.2017

10 everyday tips για να διώξεις την Κυτταρίτιδα !

Σου έχουμε 10 μοναδικές συμβουλές-τρόπους να την αποχαιρετίσεις μια για πάντα. 

Περισσότερα
media
26.01.2017

Mυρωδάτο scrub από βανίλια και καφέ για την Κυτταρίτιδα !

 Ίσως να φταίει η αγάπη μου για αυτό το ποτό το οποίο με κάνει να θέλω να ανακαλύψω και τις διαφορετικές χρήσεις του. Και επειδή ο ωμός καφές έχει πολλές περισσότερες ευεργετικές ιδιότητες από όταν τον πίνουμε, τότε θεώρησα εύλογο να μοιραστώ μαζί σου μια από τις αγαπημένες μου diy συνταγές που έχει τον ως βάση.

Περισσότερα
media
22.01.2017

Αντιμετωπίστε την ξηροδερμία του Χειμώνα με ενυδάτωση !

Ο συνδυασμός της πολύ χαμηλής χειμωνιάτικης θερμοκρασίας, της χαμηλής υγρασίας, και της κεντρικής θέρμανσης σε εσωτερικούς χώρους μπορεί να κάνει το δέρμα σας ξηρό σαν την έρημο Σαχάρα κατά τη διάρκεια του κρύου Χειμώνα. Σας παρουσιάζουμε τέσσερις απλές λύσεις για να διατηρήσετε το δέρμα σας απαλό τη χειμερινή περίοδο.

Περισσότερα
media
03.12.2016

Πώς εξαφανίζουμε το...προγούλι;

Η βαρύτητα ισχύει για όλα τα ανατομικά στοιχεία του ανθρώπινου σώματος, ιδιαίτερα για ένα από τα πιο ευαίσθητα, όπως είναι το προγούλι.

Περισσότερα
media
03.12.2016

10 Αξεπέραστα...Beauty Tips !

Ποια είναι αυτά; Σημειώστε τα… SOS της ομορφιάς...

Περισσότερα
media
08.10.2016

Mυστικά για λαμπερά και ξεκούραστα Mάτια !

Ξενυχτήσατε λιγάκι παραπάνω και θέλετε να φαίνεστε ξεκούραστες στο γραφείο; Αυτά τα 5 μυστικά θα εξαφανίσουν τους μαύρους κύκλους και θα σας χαρίσουν φωτεινό βλέμμα, λαμπερά και ξεκούραστα μάτια.Περισσότερα
media
05.10.2016

Σύγχρονη αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης

Τα υγιή και δυνατά μαλλιά είναι στοιχείο ομορφιάς για κάθε άντρα. Έτσι στην εποχή μας όλο και περισσότεροι άνθρωποι που παρουσιάζουν τριχόπτωση καταφεύγουν στη βοήθεια ειδικών για να αποκαταστήσουν την απώλεια και να νιώσουν ξανά αυτοπεποίθηση με την εμφάνισή τους. Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι τουλάχιστον ένας στους δύο άνδρες θα αντιμετωπίσει κάποιου βαθμού απώλεια μαλλιών κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Περισσότερα