άντρες, σχέσεις, έρωτας, ανασφάλειες, ερωτήσεις, κόμπλεξ
Καλώς ήλθατε στο mybeautifulbody.gr
Κατηγορίες

media

Τι φοβούνται, λοιπόν, να ρωτήσουν οι άνδρες τις συντρόφους τους; Ας δούμε τι απάντησαν ορισμένοι όταν το Women’s Health.com έκανε μια αντίστοιχη έρευνα.

1 «Με πόσους είχες κοιμηθεί πριν από μένα»: Ο Geoff R. θέλει να ρωτήσει την κοπέλα του για τους πρώην φίλους της, αλλά τον τρομάζει η απάντηση που θα πάρει. Περισσότερο, όμως, τον αγχώνει η στιγμή που η ερώτηση θα γυρίσει σε εκείνον.

2 «Έβγαινες και με άλλους όταν πρωτογνωριστήκαμε»: «Όταν άρχισα να πρωτοβγαίνω με την κοπέλα μου δεν έκανα ραντεβού με καμία άλλη. Δεν ξέρω, όμως, αν εκείνη ήταν το ίδιο εντάξει απέναντί μου. Ακόμα και αν ανήκει στο παρελθόν το σκέφτομαι κάποιες φορές ίσως επειδή ήθελα να βγαίνω μόνο μαζί της και θέλω να μάθω αν ένιωθε και κείνη το ίδιο», λέει ο M.J. F.

3 «Βλέπεις πορνό;»: Ο Tyler G. θέλει πολύ να μάθει αν η κοπέλα του έβλεπε πορνό πριν γνωριστούν και αν το κάνει ακόμα. «Δεν ξέρω αν το έκανε πριν ή το κάνει τώρα και φοβάμαι να ρωτήσω. Με τρομάζει, επίσης, το γεγονός ότι θα με ρωτήσει το ίδιο και εγω θα πρέπει να είμαι ξεκάθαρος».

4 «Κάνω κάτι λάθος;»: «Θέλω να είμαι ο καλύτερος σύντροφος που μπορώ, αλλά φοβάμαι να ρωτήσω την φίλη μου, επειδή δεν ξέρω αν θα καταφέρω να δεχθώ την κριτική της θετικά!», ισχυρίζεται Naveen R.

5 «Θα σου άρεσα αν ήμουν καραφλός και είχα παραπάνω κιλά;»: Ο Phillip S αναρωτιέται αν η κοπέλα του θα τον διάλεγε αν είχα παραπάνω κιλά ή έχανε τα μαλλιά του. Διστάζει, ωστόσο, να ρωτήσει επειδή τον τρομάζει η απάντηση και ειδικότερα εκείνη για τα μαλλιά. «Νομίζω αυτό θα γίνει σύντομα…», λέει!

6 «Είμαι ο καλύτερος;»: Θέλω πολύ να μάθω αν το σεξ μαζί μου είναι το καλύτερό της, αλλά αν η απάντηση είναι αρνητική θα με καταρρακώσει, λέει ο Shawn P. και συμπληρώνει: «Από την άλλη δεν θέλω να μου δώσει μια απάντηση απλά και μόνο για να τονώσει τον εγωισμό μου!».

Όπως αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, και οι άντρες έχουν τις ανασφάλειές τους και, μάλιστα, δεν περιστρέφονται όλες γύρω από ένα και μόνο θέμα. Οι ειδκοί πάνω στις σχέσεις συμβουλεύουν να δίνετε το περιθώριο στο σύντροφό σας να ρωτά ό,τι τον  προβληματίζει και οι απαντήσεις να είναι ειλικρινείς, ακόμα και αν δεν αρέσουν. Σε περίπτωση τώρα, που εσείς θέτετε τα ερωτήματα καλό είναι να είστε έτοιμες να δεχθείτε με ψυχραιμία όποια απάντηση και αν λάβετε!

Κάντε like στην σελίδα μας, https://www.facebook.com/My-Beautiful-Body-1419512638303220/?ref=hl για να ενημερώνεστε για θέματα υγείας, ευεξίας, ομορφιάς, αδυνατίσματος, και ψυχολογίας.

Σχόλια: 0
Χωρίς Σχόλια
Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με το * είναι απαραίτητα*