ρόφημα, κοιλιά, λίπος, απώλεια, υγεία, τζίντζερ, καγιέν, λεμόνι
Καλώς ήλθατε στο mybeautifulbody.gr
Κατηγορίες

media

Οι γυναίκες δεν θα πρέπει να έχουν κοιλιά μεγαλύτερη από 90 εκατοστά. Εάν έχετε περισσότερα, τότε το λίπος στην κοιλιά σας είναι πολύ και πρέπει να πάρετε μέτρα για να απαλλαγείτε από αυτό. Για μεγαλύτερη ακρίβεια, επισκεφτείτε ένα διαιτολόγο, για να κάνετε μια λιπομέτρηση.

Ο «πόλεμος» με το λίπος γύρω από τη μέση και την κοιλιά είναι ίσως ο δυσκολότερος από όλους, γιατί η αποθήκευση λίπους στην κοιλιά είναι κατάλοιπο του αρχέγονου συστήματος αυτοσυντήρησης του ανθρώπου για επιβίωση.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε μια συνταγή που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την υγεία σας σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Είναι ένα πολύ αποτελεσματικό φυσικό ποτό που καίει το λίπος, γι ‘αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε γρήγορα από το λίπος στην κοιλιά.

Συστατικά:

• 1/2 κουταλάκι του γλυκού καγιέν σε σκόνη

• 1 κουταλιά της σούπας σκόνη τζίντζερ

• 1 κουταλιά της σούπας κουρκουμά σκόνη

• 1 κουταλιά της σούπας Stevia

• 4 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού

• 1 λίτρο νερό

Συνταγή:

Πρώτα, βράζουμε το νερό και το αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά.

Στη συνέχεια, βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα δοχείο.

Ρίχνουμε το νερό.

Ανακατεύουμε καλά.

Χρήση:

Καταναλώστε το όλη την ημέρα. Τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να εμφανίζονται μέσα στις πρώτες 10 μέρες. Πιείτε το για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί. Αυτό είναι ένα πολύ αποτελεσματικό φυσικό ποτό που θα σας ενθουσιάσει πολύ γρήγορα!

Κάντε like στην σελίδα μας, https://www.facebook.com/My-Beautiful-Body-1419512638303220/?ref=hl για να ενημερώνεστε για θέματα υγείας, ευεξίας, ομορφιάς, αδυνατίσματος, και ψυχολογίας. 

efisecrets

Σχόλια: 0
Χωρίς Σχόλια
Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με το * είναι απαραίτητα*