ζάχαρη, συνήθειες, θερμίδες, ζάχαρη, στέβια, κατανάλωση, βάρος, γλυκαντικά, αδυνάτισμα
Καλώς ήλθατε στο mybeautifulbody.gr
Κατηγορίες

media

50 γραμμάρια. Αυτό είναι το ημερήσιο όριο για την προστιθέμενη ζάχαρη που συνιστάται από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Ευτυχώς, εναλλακτικά τεχνητά υποκατάστατα και φυσικά γλυκαντικά μπορεί να βοηθήσουν να αποβάλλετε την επιθυμία σας για ζάχαρη. «Ο εγκέφαλος παίρνει μια “επιβράβευση” ή μια γλυκιά απάντηση από τις γλυκαντικές ουσίες,» λέει ο Brian St. Pierre, M.S., R.D. και διευθυντής του Προγράμματος Διατροφής στο Precision Nutrition. "Γενικά, όταν οι άνθρωποι αντικαθιστούν τα ζαχαρούχα σκευάσματα με τεχνητά γλυκαντικά, καταναλώνουν λιγότερη ζάχαρη, λιγότερες θερμίδες και χάνουν βάρος. "

Οι ετικέτες της FDA "υψηλής περιεκτικότητας" τεχνητών γλυκαντικών όπως η ασπαρτάμη και σουκραλόζη ως πρόσθετα τροφίμων. Από αυτούς τους τύπους, ο Brian St. Pierre λέει ότι «υπάρχουν πολλά ανεπίσημα στοιχεία των θεμάτων υγείας, αλλά τα επιστημονικά στοιχεία δεν δείχνουν πολλές αρνητικές επιπτώσεις." Αλκοόλες σακχάρων, όπως η ερυθριτόλη και ξυλιτόλη, είναι υδατάνθρακες με λίγες θερμίδες. Βρίσκονται στα φυτά και υποβάλλονται σε επεξεργασία για πώληση ως υποκατάστατα ζάχαρης.

Εκχύλισμα στέβιας και το τροπικό φρούτο μοναχός (Monk Fruit) είναι φυσικά γλυκαντικά που γενικά θεωρούνται ως ασφαλή για την υγεία μας. Αν ψάχνετε να ξεφορτωθείτε τη ζάχαρη από τη διατροφή σας, δοκιμάστε μια από τις παρακάτω φυσικές γλυκαντικές ουσίες.

Το ήξερες;  Η Stevia είναι φυτικής προέλευσης, πιο γλυκιά από τη ζάχαρη, δεν έχει θερμίδες, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ψημμένα παρασκευάσματα.

Κάντε like στην σελίδα μας http://mybeautifulbody.gr, για να ενημερώνεστε για θέματα υγείας, ευεξίας, ομορφιάς και αδυνατίσματος.


muscleandfitness.gr

Σχόλια: 0
Χωρίς Σχόλια
Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με το * είναι απαραίτητα*