ψυγείο, γάλα, συσκευασία, άμυλο, επιβλαβής, ράφια, κρέας, τροφές
Καλώς ήλθατε στο mybeautifulbody.gr
Κατηγορίες

media

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε, είναι να βάζουμε τη συσκευασία με το γάλα στο πάνω ράφι του ψυγείου.

Τα ψηλότερα ράφια τείνουν να είναι θερμότερα, γι’ αυτό οι ειδικοί συμβουλεύουν να αποθηκεύουμε όσες τροφές είναι γνωστές ως «υψηλού κινδύνου», όπως για παράδειγμα το γάλα και ωμό κρέας -τροφές που δεν θα αφήναμε εκτός ψυγείου για μεγάλο διάστημα- στις πιο δροσερές θέσεις.

Το γάλα και το κρέας θα πρέπει να διατηρούνται στα χαμηλότερα ράφια ή κοντά στο πίσω μέρος του ψυγείου, σύμφωνα με τους ειδικούς. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει μικρότερος κίνδυνος να αυξηθούν τα βακτήρια τα οποία θα μπορούσαν να είναι δυνητικά επιβλαβή, όταν καταναλώνει κανείς φαγητό ή ποτό.

Αυτή δεν είναι η μόνη προειδοποίηση για την αποθήκευση των τροφίμων στο ψυγείο.

Πρόσφατα οι ειδικοί προειδοποίησαν να μην αποθηκεύονται οι πατάτες μέσα στο ψυγείο.

Αν και οι περισσότεροι πιθανόν δεν το κάνουν, οι επιστήμονες ενημερώνουν όσους τυχόν επιλέγουν αυτόν τον τρόπο αποθήκευσης ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί να μετατρέψουν το άμυλο της πατάτας σε ζάχαρη. Όταν ψήνονται ή τηγανίζονται αυτά τα σάκχαρα στη συνέχεια συνδυάζονται με αμινοξέα για να παραχθεί μια χημική ουσία που θεωρείται επιβλαβής.

Κάντε like στην σελίδα μας http://mybeautifulbody.gr, για να ενημερώνεστε για θέματα υγείας, ευεξίας, ομορφιάς και αδυνατίσματος.


onmed.gr

Σχόλια: 0
Χωρίς Σχόλια
Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με το * είναι απαραίτητα*