καλοκαίρι, άσκηση, ομάδες, yoga, θαλάσιο σπόρ, ομάδα,περπάτημα, γυμναστική, ήλιος, ενέργεια
Καλώς ήλθατε στο mybeautifulbody.gr
Κατηγορίες

media

Tώρα που έχουμε καλοκαίρι, είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσεις να ασκείσαι συστηματικά σε εξωτερικούς χώρους όπως το πάρκο της γειτονιάς σου και αυτό σε συνδυασμό με την ήλιο, θα σου δώσει όχι μόνο ενέργεια, αλλά θα διώξει την ένταση της ημέρας και όλα τα αρνητικά συναισθήματα.

Και τώρα που συμφωνείς, τι επιλογές έχεις; Θα μπορούσες να επιλέξεις τον πιο απλό τρόπο και να ξεκινήσεις το τρέξιμο ή το ποδήλατο.

Αυτές οι δραστηριότητες δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προετοιμασία και μπορείς να τις κάνεις ανά πάσα στιγμή μόνη σου ή να συμμετάσχεις σε μία ομάδα.

Τι θα έλεγες να γραφτείς σε έναν σύλλογο αναρρίχησης ή πεζοπορίας; Πρωινό ξύπνημα και αναρρίχηση ή πεζοπορία με παρέα στο βουνό, απολαμβάνοντας την καταπληκτική θέα και τη φύση.

Γίνε μέλος σε ομάδες που διοργανώνουν εκδρομές με κύριο στόχο την γυμναστική. Μπορείς να γυμναστείς επιλέγοντας ανάμεσα από μία τεράστια γκάμα ασκήσεων και στυλ άθλησης, όπως η yoga μέχρι κάποιο θαλάσσιο σπορ. Κάνε το πρώτο βήμα και σίγουρα θα βρεις κάτι που να σου ταιριάζει και να σου δίνει ενέργεια, διώχνοντας το άγχος και την μονοτονία της καθημερινότητας.

Kάντε like στην σελίδα μας http://mybeautifulbody.gr, για να ενημερώνεστε για θέματα υγείας, ευεξίας, ομορφιάς και αδυνατίσματος.

myfit.gr

Σχόλια: 0
Χωρίς Σχόλια
Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με το * είναι απαραίτητα*