παραλία, θάλασσα, ήλιος, παιχνίδι, άτομα, κανόνες, άμμος, επαφή, υποδοχή, διαλλείματα, έμπειροι, αρχάριοι, beavh, volley
Καλώς ήλθατε στο mybeautifulbody.gr
Κατηγορίες

media

Τρόπος παιχνιδιού

Η άμμος είναι ένα αρκετά δύσκολο τερραίν, γιατί κάνει τις κινήσεις πιο αργές και πιο κουραστικές, έτσι οι κινήσεις σας πρέπει να είναι μελετημένες, με μικρά βήματα και συνεχόμενες ανάσες. Συν τοις άλλοις, σε υψηλές θερμοκρασίες γίνεται καυτή!

Βάλτε τα πόδια σας βαθύτερα μέσα στην άμμο και όχι στο υψηλότερο στρώμα και πίνετε νερό συνεχώς, για να μην αφυδατωθείτε!

Ο σωστός εξοπλισμός

Αρχικά βρείτε παραλίες με δίχτυ, έτσι ώστε το μόνο που να χρειάζεστε πραγματικά να είναι η μπάλα. Το δίχτυ του Beach Volley είναι λίγο πιο κοντό από το αντίστοιχο σε κλειστούς χώρους και θυμηθείτε να πάτε νωρίς για να προλάβετε τον συνωστισμό.

“Κάντε παιχνίδι”

Αν είστε αρκετά άτομα, καλό είναι να φτάνετε μαζί στην παραλία, για να μην χάνετε χρόνο στον βρείτε άδεια θέση για παιχνίδι. Αν έχετε μόνο έναν παρτενέρ μπορείτε να “προκαλέσετε” σε μονομαχία κάποιο από τα ζευγάρια που θα συναντήσετε εκεί. Θυμηθείτε μόνο να βρείτε άτομα σε παρόμοιο επίπεδο με το δικό σας για να ευχαριστηθείτε το παιχνίδι, χωρίς να πρέπει απαραίτητα να είστε έμπειροι ή αρχάριοι. Καλό θα ήταν να κάνετε μικρά διαλείμματα, για να μην αφήνετε τους υπόλοιπους να περιμένουν πολλή ώρα!

Διαλέξτε θέση

Το Beach Volley παίζεται κανονικά με δύο άτομα σε κάθε ομάδα. Δεν υπάρχουν θέσεις, μόνο αριστερά ή δεξιά του γηπέδου. Διαλέξτε ανάλογα με το τι ξέρετε καλύτερα να κάνετε, να καρφώνετε, να πασάρετε ή να υποδέχεστε; Αν είστε αρκετά έμπειροι, πρέπει να προσδιορίσετε τις θέσεις σας, διαφορετικά παίξτε για να διασκεδάσετε ανεξάρτητα από το σε ποιο σημείο θα βρίσκεστε στο γήπεδο.

Μάθετε τους κανόνες

Το ματς κρίνεται σε 3 σετ των 21 πόντων. Όποια ομάδα πάρει 2 σετ είναι και η νικήτρια. Κάθε 7 πόντους οι ομάδες αλλάζουν πλευρές. Σερβίρουν και οι 2 παίχτες από την καθεμία και επιτρέπονται μόνο 3 επαφές μεταξύ των συμπαικτών. Προσοχή, το μπλοκ μετράει κι αυτό σαν επαφή! Αυτό το καλοκαίρι συνδυάστε την άσκηση με τη διασκέδαση που σας προσφέρει το Beach Volley και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας, για να τους παρακινήσετε να αθληθούν μαζί σας στην παραλία!

Καλησπέρα, κάντε like στην σελίδα μας http://mybeautifulbody.gr, για να ενημερώνεστε για θέματα υγείας, ευεξίας, ομορφιάς και αδυνατίσματος.

holmesplace.gr

Σχόλια: 0
Χωρίς Σχόλια
Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με το * είναι απαραίτητα*