άντρας, συνήθειες, ανάγκες, χειμώνας, αλλαγές, ζωή
Καλώς ήλθατε στο mybeautifulbody.gr
Κατηγορίες

media


Να πέσει η φορολογία. Συνήθως μετά τα «μπάνια του λαού», έρχονται τα χειρότερα για την τσέπη. Έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο να βάζουμε στοιχήματα με φίλους και γνωστούς, για το ποσοστό του φόρου, τις ασφαλιστικές κλίμακες και δεν συμμαζεύεται. Σταυρώνουμε δάχτυλα και φέτος.

Να μπει σε πρόγραμμα προπόνησης. Τέρμα τα παγωτά, τα κλαμπ σάντουιτς, οι τσιπουρομεζέδες και τα αναρίθμητα σουβλάκια. Μια εγγραφή στο γυμναστήριο όχι μόνο θα σε βάλει σε πρόγραμμα για να χάσεις τα κιλά των διακοπών, αλλά θα σου ανεβάσει και την ψυχολογία. Ακόμα στην ξαπλώστρα κάθεσαι;

Να κάνει οικονομία. Συνήθως μετά τις διακοπές, το υπόλοιπο των τραπεζικών λογαριασμών ισοδυναμεί με το εγκεφαλικό περιεχόμενο του Homer Simpson. Μερικά ευρώ στην άκρη για να αρχίσει να κινείται σωστά ο τροχός της καθημερινότητας, δεν ακούγεται ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις.

Να φτιάξει το σπίτι. Τι, το γελάς; Λίγο κάτι χαλιά που πρέπει να κατέβουν, λίγο τα 100 κιλά σκόνης, οι επιδιορθώσεις που δεν έκανες όλο το καλοκαίρι, κάνουν την επιστροφή από τις διακοπές μια βαρετή, δύσκολη και βρώμικη υπόθεση. Που κάποιος όμως πρέπει να την κάνει.

Να πάει το αμάξι σε συνεργείο. Από το φίλτρο λαδιού και τη μηχανή, μέχρι τα ελαστικά και τους υαλοκαθαριστήρες, το αμάξι χρειάζεται προσοχή, περιποίηση και κυρίως πριν ξεκινήσει ο βαρύς χειμώνας. Με τα τετράτροχα, δεν παίζουμε.

Να πάρει αύξηση. Θα ήταν το ιδανικό σενάριο. Ή μάλλον το καλύτερο. Γενικά η αύξηση μισθού είναι ένα καλό σενάριο και ας έρθει και το Πάσχα. Αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε.

Να πάρει κατοικίδιο. Αν ήδη δεν έχει ένα. Υπάρχει όμως ένα μυστικό που οι περισσότεροι «φρέσκοι» δείχνουν να αγνοούν: το κατοικίδιο σου δεν είναι αντικείμενο. Αν αποφασίσεις σοβαρά να τον/την φέρεις σπίτι σου, να θυμάσαι ότι απαιτεί σωστή φροντίδα, χρόνο, αφοσίωση, όρεξη και πάνω από όλα αγάπη. Επίσης μην αγοράζεις από pet shop. Ευκαιρία να δώσεις ένα ζεστό σπιτικό σε ένα αδέσποτο. Η ανταμοιβή που θα λάβεις, δεν μετριέται σε χρήματα.

Να δει μια τηλεοπτική σειρά της προκοπής. Ναι ρε παιδιά, ωραίο το Game of Thrones αλλά δεν πρέπει να είναι το μόνο στη λίστα. Και κάτι βράδια τα μεσοβδόμαδα, είναι αφόρητα πληκτικά και αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα καλό tv show να σου κρατήσει παρέα.

Να βρει γκόμενα. Τα κρύα βράδια του χειμωνοφθινόπωρου, χρειάζονται παρέα. Τώρα που το καλοκαίρι τελειώνει και το αντρικό μάτι δεν θα κολάζεται από καυτά σορτς, ήρθε η ώρα για τον μέσο άντρα να νοικοκυρευτεί και να αποκτήσει την ιδανική γυναίκα στη ζωή του. Οι τέσσερις κολλητοί που πίνουν όλοι μαζί στο σπίτι σου, δεν πιάνονται.

Να κόψει το κάπνισμα. Ότι το θέλει, το θέλει. Το αν θα καταφέρει να το κόψει είναι άλλη ιστορία.

Να κυνηγήσει μια προαγωγή. Τι καλύτερο από το να ριχτείς με τα μούτρα στη δουλειά;

Να βρει εύκολα πάρκινγκ. Ο μεγάλος αγώνας ξεκινάει και πάλι. Όσοι δεν έχουν την πολυτέλεια να παρκάρουν στην εταιρία, θα έρθουν αντιμέτωποι με την μποτίλια, την κίνηση και την Τροχαία να μαζεύει πινακίδες. Καλή τύχη σε όλους.

Να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του. Τα jeans, τα δερμάτινα, τα πλεκτά και τα παλτό ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι και είναι ευκαιρία να φτιάξεις την ντουλάπα σου, με το να ξεφορτωθείς όσα ρούχα δεν σου χρειάζονται ή να προμηθευτείς εκείνα που σου λείπουν. Δεν χρειάζονται πολλά λεφτά. Γούστο και όρεξη χρειάζεται.

Να μην αλλάξει η ώρα τον Οκτώβρη. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με αυτή τη βάρβαρη «συνήθεια» και τη μια ώρα χάσιμο ύπνου.

Να κερδίσει το Τζόκερ. Μια διαχρονική επιθυμία, ένας στόχος ζωής...


Κάντε like στην σελίδα μας, https://www.facebook.com/My-Beautiful-Body-1419512638303220/?ref=hl για να ενημερώνεστε για θέματα υγείας, ευεξίας, ομορφιάς, αδυνατίσματος, και ψυχολογίας. Σας ευχαριστούμε πολύ.


gr.askmen



Σχόλια: 0
Χωρίς Σχόλια
Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με το * είναι απαραίτητα*