άγχος, καταπολέμηση, άσκηση, σώμα, ηρεμία, εκπνοή, πρωί
Καλώς ήλθατε στο mybeautifulbody.gr
Κατηγορίες

media

Αντί να πεταχτείτε απότομα ψάχνοντας τα ρούχα σας, επιδεινώνοντας την κατάσταση με περισσότερο άγχος, δοκιμάστε αυτή την άσκηση από το Pilates, που θα σας βοηθήσουν ν’ αντιμετωπίσετε όλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν μέσα στην ημέρα και να σας αγχώσουν. Παράλληλα θα βελτιώσει και τη στάση του σώματός σας, διώχνοντας την ένταση από την πλάτη και τον αυχένα.


Βήμα 1

Ξαπλώστε ανάσκελα με λυγισμένα πόδια και ελαφρώς απομακρυσμένα το ένα από το άλλο. Σφίξτε τους μυς της κοιλιάς και κρατήστε τους σφιχτούς σε όλη τη διάρκεια της άσκησης. Σηκώστε τα πόδια σας και πιάστε τα γόνατά σας.


Βήμα 2

Πάρτε μια εισπνοή και κατά την εκπνοή τραβήξτε το δεξί σας γόνατο κοντά στο στήθος σας, χωρίς να το πιέσετε. Πάρτε άλλη μια εισπνοή και κατά την εκπνοή κάντε το ίδιο και για το αριστερό σας πόδι.


Βήμα 3

Πάρτε άλλη μια εισπνοή και κατά την εκπνοή τραβήξτε και τα δύο γόνατα όσο πιο κοντά μπορείτε στο στήθος σας. Επαναλάβατε αυτή την άσκηση δέκα φορές.


Το μυστικό

Σήμερα αντί για καφέ πιείτε πράσινο τσάι και αντιμετωπίστε τη μέρα χωρίς στρες!


Κάντε like στην σελίδα μας, https://www.facebook.com/My-Beautiful-Body-1419512638303220/?ref=hl για να ενημερώνεστε για θέματα υγείας, ευεξίας, ομορφιάς, αδυνατίσματος, και ψυχολογίας. 


omorfamystika

Σχόλια: 0
Χωρίς Σχόλια
Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με το * είναι απαραίτητα*