Κατασκευαστής: Body Raise
Κωδικός Προϊόντος: Βιταμίνες MultiPro BODYRAISE
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
11,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,87€

Ποσότητα

Οι βιταμίνες MultiPro της BodyRaise είναι ένα σύμπλεγμα πολυβιταμινών, πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.

Είναι ειδικά ανεπτυγμένο για άτομα που υπόκεινται σε ψυχολογικό στρες και ακολουθούν έναν δραστήριο τρόπο ζωής και ρυθμίζει και προστατεύει τις φυσιολογικές σωματικές λειτουργίες.

Γιατί να πάρει κανείς το MultiPro; Οι βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία έχουν αντιοξειδωτική δράση, η οποία προστατεύει τα κύτταρα από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και καταπολεμούν τις εκφυλιστικές διαδικασίες, όπως η κυτταρική γήρανση.

Το MultiPro βελτιώνει επίσης την εμφάνισή σας, καθώς ενισχύει τα νύχια, τα δόντια και τα ούλα, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος. Συμβάλλει στη γρήγορη ανάπτυξη της τρίχας και ενισχύει το χρώμα και τη λάμψη των μαλλιών.

Οι βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία συνδέονται με ενζυμικές και συνενζυμικές λειτουργίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας. Λαμβάνοντας αυτό το πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα τροφοδοτείτε τον οργανισμό σας με όλες τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που χρειάζεται για μεγαλύτερη ευεξία.

Όταν έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από το σώμα σας (σωματική άσκηση, δουλειά, κ.λπ.), αυτό το πολυβιταμινούχο σκεύασμα του παρέχει όλη αυτή την επιπλέον ενέργεια που χρειάζεται.

Τα κυριότερα οφέλη του MultiPro: Βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση, αυξάνει τα αποθέματα ενέργειας, μειώνει τις επιπτώσεις του στρες, προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει το μυϊκό ιστό !!!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε