Κατασκευαστής: Khaolaor Laboratories Co.
Κωδικός Προϊόντος: White Kidney Bean With Collagen And L Arginine με ISO 9001
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
31,25€
Χωρίς ΦΠΑ: 25,20€

Ποσότητα

Αν επιθυμείτε να μειώσετε την ποσότητα του φαγητού, με σκοπό να κάνετε πιο ελεγχόμενα τα καθημερινά σας γεύματα, να μειώσετε τις θερμίδες από το γεύμα που καταναλώσατε, αλλά ταυτόγχρονα να φαίνεσθε πιο όμορφη στο πρόσωπο, και με λιγότερο ποσοστό λίπους στο σώμα, σας προτείνουμε το White Kidney Bean.

Τo WKB όχι μόνο δημιουργεί αίσθημα πληρότητας, οπότε είναι πιο έντονο το αίσθημα κορεσμού που αισθάνεστε. Το White Kidney Bean λειτουργεί μπλοκάροντας  το ένζυμο της πέψης των υδατανθράκων κατά το ήμισυ , έτσι ώστε μόνο το μισό των υδατανθράκων που τρώτε ότι θα χωνέψετε . Το υπόλοιπο θα αποβληθεί-εκκενωθεί από το έντερο. Αυτό σημαίνει ότι ελλατώνεται τις θερμίδες στο μισό από τους υδατάνθρακες που έχετε φάει .

Ένα από τα βασικά συστατικά περιέχει είναι και το  κολλαγόνο. Το κολλαγόνο όπως ξέρουμε φθείρεται με το πέρασμα του χρόνου και δεν μπορούμε να το προσλάβουμε από κανένα είδος τροφής. Τo WKB ενισχύει  το φυσικό κολλαγόνο του οργανισμού !!!

Επίσης περιέχει L-αργινίνη, η οποία είναι ένα από τα πιο δυναμικά εργαλεία σε οποιοδήποτε αντιγηραντικό πρόγραμμα λόγω της λειτουργικής δύναμής της στην παραγωγή των ορμονών, ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος, βελτίωσης του όγκου του μυϊκού ιστού και μείωσης του λίπους, αφού συντελεί στη ρύθμιση αρκετών μεταβολικών διαδικασιών.

Δεν περιέχει καφείνη. 9001:2008 Certified

Δοσολογία 1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα 20 λεπτά πρίν το φαγητό.

Περιέχει: Υδατικό εκχύλισμα λευκού φασολιού 250 mg. Κολλαγόνο 125mg L αργινίνη 117mg Σύμπλεγμα χρωμίου αμινοξέους 2% Υδρολυμένη πρωτεΐνη ρυζιού 3mg.

 Τo συστατικό από το φυτό Garcinia βοηθάει στο να διατηρηθεί το υδροξυ κιτρικό οξύ ή HCA στο οργανισμό μας. Αισθανομαστε πείνα όταν έχει πέσει το επίπεδο της ζάχαρης, και ξεκινάμε να τρώμε μέχρι να αισθανθούμε ότι είμαστε πλήρεις, το οποίο όμως αυτό διαρκεί κάποια ώρα. Η συγκεκριμένη διαδικάσια επιταχύνεται, και έτσι τρώτε λιγότερο.

Η πρότασή μας για διπλή δράση και πιο γρήγορο αποτέλεσμα είναι να γίνετε συνδιασμός του Garcenia και WKB . Σίγουρα όμως έχει σχέση και η διατροφική σας συνήθεια και συμπεριφορά .

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε