Κωδικός Προϊόντος: CLA Tonalin 1400mg XCORE
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
19,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,97€

Ποσότητα

Το Xtreme CLA Tonalin παρασκευάστηκε για όσους ικανοποιούνται μόνο με το Καλύτερο! 

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι το Xtreme CLA Tonalin 1400mg ελαττώνει το λίπος του σώματος, αυξάνει το μυικό τόνο και ενεργεί ως αντιοξειδωτικό, επιδρώντας θετικά στο ανοσοποιητικό σύστημα και τη γενικότερη υγεία του σώματος.

Η Xcore δεν αρκείται στο καλό. Για να έχουμε εξωφρενικά καλά αποτελέσματα, πρέπει να λάβουμε εξωφρενικά μέτρα. Για το λόγο αυτό, σε κάθε προϊόν Xcore χρησιμοποιούνται τα καλύτερα και πιο προηγμένα επιστημονικά συστατικά της αγοράς. Το CLA της  φέρει την ποιοτική ένδειξη Tonalin που είναι η καλύτερη, η μεγαλύτερη σε πωλήσεις και πιο μελετημένη μάρκα CLA στην αγορά.

Η Επιστήμη πίσω από το Xtreme CLA Tonalin της Xcore

Το CLA (Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ) είναι φυσικό συμπλήρωμα που ελαττώνει το λίπος του σώματος και αυξάνει τη μυική γράμμωση. Το CLA εμποδίζει το μηχανισμό του σώματος να αποθηκεύσει λίπος μπλοκάροντας ορισμένα ένζυμα που εκτείνονται στα λιποκύτταρα και ταυτόχρονα προωθεί την μετατροπή του αποθηκευμένου λίπους σε ενέργεια.

Το CLA αποφεύγει την συνεχή απόκτηση και απώλεια βάρους με συμβατικές δίαιτες. Εξάλλου, το CLA ενεργεί ως αντιοξειδωτικό με θετικές επιδράσεις στην ανοσοποιητική λειτουργία και τη μείωση της κακής χοληστερόλης. Οι μηχανισμοί δράσης του CLA είναι οι εξής:

Ελάττωση των αφομοιωμένων και συγκεντρωμένων λιπών μετά τα γεύματα εμποδίζοντας τη λιποπρωτεϊνική λιπάση. Αυτό το ένζυμο είναι βασικό για τη διευκόλυνση της εισόδου τριγλυκεριδίων στα κύτταρα.

Αύξηση στη χρησιμοποίηση του λίπους σώματος. Αυτή η διαδικασία λαμβάνει χώρα στα μιτοχόνδρια των μυικών κυττάρων με διέγερση του ενζύμου CPT (Παλμιτική τρανσφεράση κρεατίνης). Καθώς το λίπος δεν έχει εισχωρήσει στο κύτταρο, όπως φαίνεται παραπάνω, θα διοχετευτεί στον μυ μέσω του αίματος όπου θα οξυγονωθεί. 

Ελάττωση του συνολικού αριθμού υπαρχόντων λιποκυττάρων στο σώμα. Το CLA εμποδίζει τη διαφοροποίηση των προ-λιποκυττάρων σε λιποκύτταρα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε