Κωδικός Προϊόντος: Multi A-Z DO it YOURSELF 120 tabs
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
18,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,16€

Ποσότητα

24 Θρεπτικά συστατικά !!!! 

13 είδη των Bιταμινών και 11 τύποι μετάλλων  σε ένα δισκίο, το οποίο βοηθά να παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για το σώμα με έναν απλό τρόπο.

Οι βιταμίνες  Α και C συμβάλλουν στη διατήρηση της κανονικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η βιταμίνη C συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων έναντι οξειδωτικού στρες, και στην μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων έναντι οξειδωτικού στρες.

Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στην διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών, στην συμβολή για την διατήρηση των οστών και των δοντιών.

Το μαγνήσιο συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών, και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Ο σίδηρος συμμετέχει στην κανονική μεταφορά οξυγόνου του σώματος, και συμβάλλει στον σχηματισμό της αιμοσφαιρίνης και των ερυθρών αιμοσφαιρίων, και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.


Πώς πρέπει να χρησιμοποιώ το Multi Vitamin A-Z;

Σαν συμπλήρωμα διατροφής, πάρτε 1 έως 2 βιταμίνες Multi Vitamin A-Z καθημερινά. Αποθηκεύστε το μπουκάλι καλά κλεισμένο σε ένα δροσερό, ξηρό μέρος, μακριά από έκθεση σε θερμότητα, υγρασία και φως.


Προειδοποιήσει : Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Φυλάξτε το μπουκάλι ερμητικά κλειστό μεταξύ 5-30º C (41-86º F) και με υγρασία κάτω από 70%. Προστατέψτε το προϊόν από τη ζέστη, το φως και την υγρασία. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να υποκαταστήσουν μία ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Σημείωση:  Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα.

Το προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται για διάγνωση, θεραπεία ασθένειας, ανακούφιση, η ομάδας ασθενειών. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον οικογενειακό σας γιατρό.

* Προ­σλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8 400 kJ/2 000 kcal).

** Δεν έχει προσδιοριστεί η Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε