Κατασκευαστής: Apple
Κωδικός Προϊόντος: Milk & Casein DO it YOURSELF 908gr
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
32,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 26,21€

Ποσότητα

Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας. Προϊόν Κατάλληλο για αθλητές.

Το 100% Milk & Casein περιέχει 80% πρωτεΐνη και απορροφάται πιο αργά, δίνοντας στους μυς σας το όφελος μιας σταθερής παροχή αμινοξέων για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις ο χρόνος πέψης μπορεί να είναι για διάστημα 6-8 ωρών, καθιστώντας το ιδανικό όταν είναι αδύνατο να φάτε για μια παρατεταμένη περίοδο, όπως πριν τον ύπνο. Επιπλέον, είναι πολύ  χρήσιμο κατά την περίοδο δίαιτας.

Το 100% Milk & Casein έχει ουδέτερη γεύση και μπορεί να καταναλωθεί μόνο του ή με την προσθήκη ενός ή περισσοτέρων αρωματικών στικ Do It Yourself από τις αγαπημένες γεύσεις.

Μπορεί επίσης να εμπλουτιστεί με μία ή περισσότερα στικ Do It Yourself όπως:

Micron καθαρή κρεατίνη

BCAA 2: 1: 1

Καθαρή L-αργινίνη

Καθαρό 100% L-Γλουταμίνη

Enzyme & Fiber

Καφεΐνη 100 mg

Η μήτρα πρωτεΐνης του προϊόντος γίνεται με συμπύκνωμα πρωτεΐνη ορού γάλακτος και καζεϊνικό ασβέστιο, το οποίο χαρακτηρίζεται από βραδύτερη απορρόφηση από τις άλλες πηγές πρωτεϊνών για αφομοίωση παρατεταμένη.

Οι πρωτεΐνες στην πραγματικότητα, σε συνδυασμό με ένα κατάλληλο πρόγραμμα σωματικής δραστηριότητας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας και επίσης στη διατήρηση της φυσιολογικής οστού.


Πώς θα πρέπει να χρησιμοποιώ τη Protein MILK&CASEIN DO it YOURSELF;

Προσθέστε 25 g Milk & Casein (1 μεζούρα) του προϊόντος σε 300 ml κρύο νερό και να λάβει μία φορά την ημέρα μεταξύ των γευμάτων ή κατά την κατάκλιση.


Προειδοποιήσεις: Το προϊόν είναι διατροφικό συμπλήρωμα και πρέπει να καταναλώνεται σε συνδυασμό με τροφή, ως αναπόσπαστο τμήμα μίας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής και όχι ως υποκατάστατο διατροφής. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, την αντιμετώπιση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε νόσου. Φυλάξτε το μακριά από μικρά παιδιά. Μην υπερβαίνεται τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Φυλάξτε το σε δροσερό και στεγνό μέρος. Μην το εκθέτεται απευθείας στο ηλιακό φως.

Σημείωση: Δεν προορίζεται για χρήση από άτομα με προϋπάρχουσα ιατρικές παθήσεις ή που λαμβάνουν οποιαδήποτε φάρμακα, εκείνοι κάτω από την ηλικία των 18 ετών ή γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν. Μην υπερβαίνεται τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα.

* Προ­σλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8 400 kJ/2 000 kcal).

** Δεν έχει προσδιοριστεί η προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε