Κατασκευαστής: Dymatize
Κωδικός Προϊόντος: Elite Fusion 7, 908 gr DYMATIZE NUTRITION
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
29,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 23,79€

Ποσότητα

Τροφοδοτεί το σώμα με υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Μίγμα 7 πρωτεϊνών

-Πρωτεΐνη παρατεταμένης απελευθέρωσης

-Φόρμουλα ανάπτυξης άλιπης μυϊκής μάζας

-Υποκατάστατο γεύματος με υπέροχη γεύση

-Ενισχυμένο με το προηγμένης τεχνολογίας πεπτικό ένζυμο Zytrix

-Τροφοδοτεί το σώμα με υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Η πιο καθαρή πρωτεΐνη της αγοράς Elite Fusion 7 – καθαρή μυϊκή ανάπτυξη όλο το 24ωρο!

H Dymatize είναι γνωστή για τις σύνθετες και άκρως αποτελεσματικές φόρμουλες που αναπτύσσουν τους μυς γρηγορότερα από όλα τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Είναι η μοναδική φόρμουλα που περιέχει επτά υψηλότατης ποιότητας πηγές πρωτεΐνης με διαφορετικό ρυθμό απελευθέρωσης στη κυκλοφορία για την κάθε μία!

Είναι εμπλουτισμένη με μία μεγάλη ποσότητα ωφέλιμων λιπαρών οξέων(ΜCTs,CLA,Sunflower oil). Η πρωτεΐνη “Elite7 Fusion” τηςDymatize, βρίσκεται στη κορυφή των συμπληρωμάτων πρωτεΐνης, ξεχωρίζoντας από τον ανταγωνισμό για την ποιότητα και την καθαρότητά της. Eπιταχύνει την καθαρή μυϊκή ανάπτυξη εξασφαλίζοντας την θρέψη των μυϊκών κυττάρων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου!  Χρησιμοποιείστε την Elite Fusion όσες φορές την ημέρα θέλετε για να συμπληρώσετε τις απαιτήσεις σας σε πρωτεΐνη, αλλά και μετά την προπόνηση για να επιταχύνετε την ανάρρωση του μυϊκού σας συστήματος.

Η Elite 7 Fusion της Dymatize έφερε επανάσταση στην επιστήμη της μυϊκής ανάπτυξης με την προηγμένη πατέντα μίξης πρωτεϊνών η οποία περιλαμβάνει 46 γρ. ανά δόση!!! - ( 2 scoop ) - ( 1 scoop 23 γρ. ).  Συνδυάζει δε, με μια μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών (5γρ ανά μεζούρα!) που είναι απαραίτητες για την σωστή πέψη των τροφών και την πρόσληψη της πρωτεΐνης. H Elite Fusion 7 είναι μία πολυθρεπτική φόρμουλα που σχεδιάστηκε ειδικά για να επιταχύνει την καθαρή μυϊκή ανάπτυξη εξασφαλίζοντας την θρέψη των μυϊκών κυττάρων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου! Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο εύκολο για τους μυς να παίρνουν όλη την αναγκαία για την ανάπτυξη τους πρωτεΐνη, στο σωστό χρόνο και στη σωστή ποσότητα, ώστε να αναπτύσσονται συνεχώς και απρόσκοπτα όπως τώρα με την Fusion. PROTEIN ELITE FUSION 7, 908gr (DYMATIZE).  Και αυτό γιατί είναι η μοναδική φόρμουλα που περιέχει επτά υψηλότατης ποιότητας πηγές πρωτεΐνης με διαφορετικό ρυθμό απελευθέρωσης στη κυκλοφορία για την κάθε μία! Επίσης, είναι εμπλουτισμένη με μία μεγάλη ποσότητα ωφέλιμων λιπαρών οξέων(ΜCTs, CLA, Sunflower oil) τα οποία εξασφαλίζουν ενέργεια και συμμετέχουν σε όλο το εύρος του μυϊκού αναβολισμού, ενώ παράλληλα προάγουν την υγεία της καρδιάς του δέρματος και των αρθρώσεων. Θυμίζουμε, ότι τα ωφέλιμα λιπαρά είναι μεγάλες «δεξαμενές» ποιοτικών θερμίδων που συνεισφέρουν τα μέγιστα στην καθαρή μυϊκή ανάπτυξη και για αυτό η Dymatize τα χρησιμοποιεί κατά κόρον στα προϊόντα της. Συνδυάζονται δε, με μια μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών (5γρ ανά μεζούρα!) που είναι απαραίτητες για την σωστή πέψη των τροφών και την πρόσληψη της πρωτεΐνης αλλά και με μία ικανή ποσότητα βιταμινών και μετάλλων ώστε να υποστηριχτεί ηυγεία και η ευρωστία του οργανισμού.

Όλα αυτά συνθέτουν το προφίλ μιας μοναδικής αναπτυξιακής φόρμουλας, που περιέχει όλα αυτά τα συστατικά που ευνοούν την ταχεία μυϊκή ανάπτυξη χωρίς την πρόσληψη λίπους, αφού δεν περιέχει πλεονασματικούς υδατάνθρακες.

Χρησιμοποιείστε την Elite Fusion όσες φορές την ημέρα θέλετε για να συμπληρώσετε τις απαιτήσεις σας σε πρωτεΐνη, αλλά και μετά την προπόνηση για να επιταχύνετε την ανάρρωση του μυϊκού σας συστήματος. Δεν θα σας απογοητεύσει, εάν μάλιστα είστε από αυτούς που ζητούν κάτι παραπάνω από μια απλή «καθαρή» πρωτεΐνη στο ρυθμό της ανάπτυξης των μυών και της δύναμη σας, η Elite fusion μοιάζει να φτιάχτηκε ειδικά για εσάς!!!

Αποτελέσματα: Η Elite fusion μοιάζει να φτιάχτηκε ειδικά για εσάς! Αποκαθιστά άμεσα την πρωτεϊνοσύνθεση στο μυϊκό σύστημα όλο το 24ωρο! Ενεργοποιεί την μυϊκή ανάπτυξη.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε