Κωδικός Προϊόντος: Omega 3 Sport 180 softgels EFECTIV
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
19,65€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,85€

Ποσότητα

Καλή υγεία της καρδιάς και τη μείωση της χοληστερίνης

► Προσφέρει υψηλής ποιότητας ωφέλιμα λιπαρά οξέα ΕΡΑ και DHA, τα οποία βοηθούν στην καλή υγεία της καρδιάς και τη μείωση της χοληστερίνης. Επίσης τα DHA βοηθούν στην φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου.

Οι ωφέλειες τους συνδέονται με την καθημερινή λήψη 250mg των EPA και DHA. Όμως επειδή ακριβώς το σώμα δεν μπορεί να τα συνθέσει είναι απαραίτητη η λήψη τους μέσω της διατροφής και των αντίστοιχων συμπληρωμάτων.

Δοσολογία: 1 κάψουλα omega 3, 3 φορές τη μέρα με τα γεύματα.

Προειδοποιήσεις: Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε ιατρικό θέμα, συμβουλευτείτε γιατρό πριν τη χρήση. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, την αντιμετώπιση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε νόσου. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Το προϊόν δεν προορίζεται για αντικατάσταση μίας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Να χρησιμοποιείται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Φυλάξτε το σε δροσερό και στεγνό μέρος. Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε