Κωδικός Προϊόντος: Kick Speed BEST BODY Nutrition 1000ml
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
35,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 28,95€

Ποσότητα

Το Kick Speed Liquid της Best Body Nutrition είναι ένα ρόφημα σε συμπυκνωμένη μορφή, το οποίο περιέχει guarana, καφεΐνη και ταυρίνη. Δοκιμάστε το και δεν θα θέλετε να σταματήσετε την προπόνηση. Το ιδιαίτερο στοιχείο για αυτό είναι ότι η καφεΐνη στο guarana παρέχει τανίνες. Η καφεΐνη δίνει μία βραδείας αποδέσμευσης επίδραση.

 Σε κάθε δόση (15ml) περιέχει 147,6 mg καφεΐνη. Το εκχύλισμα Γκουαράνα παράγετε από τα κόκκινα φρούτα του φυτού αμπέλου Νότιας Αμερικής και περιέχει 4 - 8% καφεΐνη.

Δοσολογία: Η Best Body Nutrition συνιστά να λαμβάνεται 1 μερίδα πριν ή κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Προκειμένου να προετοιμαστεί ένα ρόφημα, αναμειγνείετε 15 ml του Kick Speed Liquid με 300 ml νερό.

Προειδοποιήσεις: Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, την αντιμετώπιση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε νόσου. Δεν περιέχει γλουτένη. Αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν αξιολογηθεί από τη Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων. 

Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα.

* Το προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται για διάγνωση, θεραπεία ασθένειας, ανακούφιση, η ομάδας ασθενειών. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον οικογενειακό σας γιατρό.  

* * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

*** Μετά το άνοιγμα χρησιμοποιήστε το μέσα σε διάστημα 2 μηνών. Κρατήστε το προϊόν κλειστό σε ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως και σε θερμοκρασία δωματίου (15 - 25 ° C).

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε