Κατασκευαστής: Biotech
Κωδικός Προϊόντος: Supernova 282gr BIO TECH
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
22,59€
Χωρίς ΦΠΑ: 18,22€

Ποσότητα

Το Supernova αυξάνει την παραγωγή ενέργειας, ενισχύοντας τη λειτουργία των μυών και την ανάπτυξη τους.

Χωρίς υδατάνθρακες. Περιέχει βιταμίνη Β3 και βιταμίνη Β6 που συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Έτσι, βελτιώνει την απόδοση της προπόνησης και της αντοχής.​ Από τα συστατικά του προϊόντος, η βιταμίνη Β6 συμβάλλει επίσης στην φυσιολογική παραγωγή πρωτεΐνης και στον μεταβολισμό των υδατανθράκων. Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε ψευδάργυρο συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, καθώς και στην  προστασία των κυττάρων έναντι του οξειδωτικού στρες και στη διατήρηση φυσιολογικών νοητικών λειτουργιών. 

Βελτιώνει την απόδοση μέσω βιοχημικών αντιδράσεων, με την χρήση της κρεατίνης, η οποία αυξάνει τη φυσική απόδοση κατά τη διάρκεια επαναλαμβανόμενων και  βραχυχρόνιων, υψηλής έντασης ασκήσεων.   Πιο αποτελεσματική αγγειοδιαστολή μέσω της μεγιστοποίησης της παραγωγής μονοξειδίου του αζώτου, επιτρέποντας στο αίμα σας να μεταφέρει περισσότερο οξυγόνο στους μυς.

Επιτρέπει την υπεραιμία κατά την άσκηση και την μυϊκή ώθηση, η οποία, εκτός από το να ετοιμάσει τους μυς σας, είναι ικανό να λειτουργήσει πιο γρήγορα, και είναι επίσης απαραίτητο για να υποστηρίξει την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, όπως η είναι η κρεατίνη.

Η L-κιτρουλίνη επιδρά στην διαστολή των τριχοειδών αγγείων και αποτρέπει τη συσσώρευση γαλακτικού οξέος στους μύες σας, δηλαδή, στην αύξηση της οξύτητας. Η Βήτα-αλανίνη αυξάνει τα επίπεδα της καρνοσίνης στους μύες σας, μειώνοντας έτσι την κόπωση των μυών και την αύξηση της συγκέντρωσης αλλά και της απόδοσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Το Supernova αυξάνει την παραγωγή ενέργειας σε μεταβολικό επίπεδο, ενισχύοντας έτσι τη λειτουργία των μυών και την ανάπτυξη τους.

Πώς πρέπει να χρησιμοποιώ το Super Nova BiotechUSA;

Αναμείξτε 1,5 μεζούρα SUPERNOVA (9,4 γρ. σκόνης) με 200 ml νερό. Να καταναλώνεται 15 λεπτά πριν την άσκηση.

Προειδοποιήσεις: Με γλυκαντικό. Η χρωστική ταρτραζίνη μπορεί να έχει επιβλαβή συνέπεια στη δραστηριότητα και συγκέντρωση στα παιδιά. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη: 200mg/μερίδα. Δεν συνιστάται για παιδιά ή για εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Φυλάσσετε τη συσκευασία καλά σφραγισμένη με το καπάκι της σε δροσερό και στεγνό μέρος. Διατήρησε τη φιάλη ερμητικά κλειστή μεταξύ 5-25ºC. Προστατέψτε το προϊόν από τη ζέστη, το φως και την υγρασία.Περιέχει πακέτο πυριτίου για να διατηρεί τη φρεσκάδα - να μην καταναλωθεί.Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα.

* Προ­σλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8 400 kJ/2 000 kcal).

** Δεν έχει προσδιοριστεί η Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε