Κατασκευαστής: Biotech
Κωδικός Προϊόντος: AAKG Shock Extreme 500ml BIO TECH
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
16,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,70€

Ποσότητα

Το AAKG Shock Extreme της Biotech παρασκευάστηκε για να πυροδοτήσει την απόλυτη προπονητική εμπειρία οξειδίου του αζώτου για απόλυτη φλεβικότητα και εξαιρετική μυϊκή ανάπτυξη. Το βασικό δραστικό συστατικό στο AAKG Shock Extreme είναι η Άλφα-Κετογλουταρική L-Αργινίνη σε υγρή μορφή, ένα επιστημονικά μελετημένο συστατικό που ενισχύει τα αυξημένα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και άρα, ευνοεί τη μυϊκή δραστηριότητα και την ικανότητα αντοχής. 

Μυϊκή Φλεβικότητα που ξεχειλίζει από το δέρμα

Εκρηκτική Απόδοση στην άσκηση και Προηγμένη Μυϊκή Ανάπτυξη

6.000mg Άλφα Κετογλουταρικής L-Αργινίνης σε κάθε μερίδα

Προτεινόμενη Χρήση: Όταν λαμβάνετε το προϊόν ως συμπλήρωμα διατροφής, πίνετε 25 ml προϊόντος μία φορά την ημέρα, 30 λεπτά πριν από την προπόνηση ή οποιαδήποτε άλλη σωματική δραστηριότητα. 

Προειδοποιήσεις: Η χρωστική E102 μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη δραστηριότητα και τη συγκέντρωση των παιδιών. Η χρωστική E110 μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη δραστηριότητα και τη συγκέντρωση των παιδιών. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε ιατρικό θέμα, συμβουλευτείτε γιατρό πριν τη χρήση. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, την αντιμετώπιση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε νόσου. Το προϊόν δεν προορίζεται για αντικατάσταση μίας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Φυλάξτε το σε δροσερό και στεγνό μέρος.

Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα

Το προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται για διάγνωση, θεραπεία ασθένειας, ανακούφιση, η ομάδας ασθενειών. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον οικογενειακό σας γιατρό.  

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε