Κατασκευαστής: Dymatize
Κωδικός Προϊόντος: Super Amino 23000 Liquid DYMATIZE NUTRITION
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
25,40€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,48€

Ποσότητα

Liquid Super Amino 23000 - Ένα από τα ισχυρότερα προϊόντα αμινοξέων που υπάρχουν διαθέσιμα!

Όλα τα αμινοξεα της Dymatize Nutrition περιέχουν τα κορυφαίας ποιότητας αμινοξέα AjipureTM της AJIMOTO corporation. Επιπλέον ενσωματώνουν την τεχνολογία "Hydro Amino" που βοηθά ώστε τα αμινοξέα να εισέρχονται πιο γρήγορα στους μύς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι επιτυγχάνεται τάχυστη απορρόφηση, αφομοίωση και χρησιμοποίησή τους από το μυϊκό σύστημα.

Το Liquid Super Amino 23000 της Dymatize είναι μία εξαιρετικά αποδοτική πηγή πρωτεΐνης, φτιαγμένη από ένα αποκλειστικό μίγμα που περιλαμβάνει τις υψηλότερης ποιότητας πρωτεϊνικές πηγές. Αυτό το ειδικής σύστασης μίγμα αποτελεί μία εξαιρετική πηγή ουσιωδών και μη ουσιωδών αμινοξέων, συμπεριλαμβανομένων των αμινοξέων διακλαδισμένης αλύσου (BCAA).

Τα αμινοξέα είναι οι δομικές μονάδες των μυών και παίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία και στη διατήρηση ενός θετικού ισοζυγίου αζώτου, το οποίο είναι σημαντικό για την ανάπτυξη νέου μυϊκού ιστού. Τα αμινοξέα κατέχουν επίσης ρόλο-κλειδί στην πρόληψη της καταβολικής διάσπασης των μυϊκών πρωτεϊνών, οι οποίες βοηθούν στην αποκατάσταση του μυϊκού ιστού μετά την έντονη άσκηση. Liquid Super Amino = Εξαιρετικά αποδοτική πηγή πρωτεϊνών! Ουσιώδη και μη ουσιώδη αμινοξέα !

Το Liquid Super Amino 23000 της Dymatize έχει σχεδιαστεί με όλες τις προδιαγραφές για να συμπεριληφθεί στα πιο ισχυρά προϊόντα αμινοξέων που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά. Με 23.000 mg υψηλής ποιότητας, ελεύθερης μορφής ουσιώδη και μη ουσιώδη αμινοξέα ανά δόση, το Super Liquid Amino 23000 της Dymatize θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους προπονητικούς σας στόχους.

Το Liquid Super Amino της Dymatize χρησιμοποιεί την τεχνολογία δεσμού "Hydro-Amino". Ο δεσμός αυτός βοηθά στην ταχύτερη αφομοίωση των αμινοξέων, εφόσον έχουν ήδη υδρολυθεί. Αυτό επιτρέπει την ταχεία χρησιμοποίησή τους και τη γρήγορη και εύκολη απορρόφησή τους.

Το Dymatize Liquid Super Amino 23000 είναι 100% χωρίς ζάχαρη, ενώ κάθε δόση του περιέχει ουσιαστικά 0 υδατάνθρακες. Το Dymatize Super Liquid Amino 23000 είναι φτιαγμένο από τις υψηλότερης ποιότητας και τις πιο αποδοτικές πηγές αμινοξέων στον κόσμο, είτε συνδεδεμένες με πεπτίδια είτε ελεύθερης μορφής. ΑΜΙΝΟΞΕΑ SUPER AMINO 23000 DYMATIZE : Εξαιρετικά αποδοτική πηγή πρωτεΐνης! Ουσιώδη και μη ουσιώδη αμινοξέα !

Μέγιστη δραστικότητα Μέγιστη απορρόφηση Μηδενική περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. Άλλα Συστατικά: Πατενταρισμένο Μείγμα Πρωτεΐνης (Υδρυλομένη Ζελατίνη, Απομόνωμα Πρωτεΐνης Ορού Γάλακτος), Φρουκτόζη, Κιτρικό Οξύ, Φυσικό Άρωμα, Βενζοϊκό Νάτριο, Σορβικό Κάλιο, Σουκραλόζη. Προτεινόμενη Χρήση: Προσθέστε 1 κουταλιά χρησιμοποιώντας το δοσομετρικό φτυαράκι σε 150-180 ml νερό, γάλα ή χυμό. Ανακατέψτε, ανακινήστε ή αναμίξτε για 20 δευτερόλεπτα ή μέχρι να διαλυθεί εντελώς και πιείτε αμέσως το ρόφημα.

Η αυξημένη αυτή απόδοση στην προπόνηση, σε συνδυασμό με την λιποτροπική θερμογεννετική δράση των φυτικών στοιχείων του Liquid Super Amino Dymatize, έχει ως αποτέλεσμα την έκλυση περισσότερης ενέργειας, άρα και την καύση πολύ περισσότερων θερμίδων. Και όταν η δράση του τελειώσει; Εδώ η Dymatize έβαλε το χεράκι της και έδωσε όπως πάντα κάτι παραπάνω από τις άλλες εταιρίες, αφού το Liquid Super Amino είναι το μόνο ενεργειακό στην αγορά με το οποίο δε θα βιώσετε το χαρακτηριστικό «κρέμασμα» όταν τελειώσει η δράση του, χάρις στην υψηλή ποιότητα των συστατικών του.

Αν θέλετε λοιπόν να διατηρείτε ψηλά τα ενεργειακά σας επίπεδα για περισσότερη ώρα και να χάνετε λίπος γρηγορότερα, δοκιμάστε πριν την προπόνηση μια υγρή δόση Super Amino 23000!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε