Κατασκευαστής: Biotech
Κωδικός Προϊόντος: MSM & Vitamin C BIO TECH
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

Ποσότητα

Το MSM + Vitamin C στιγμιαίας παρασκευής ρόφημα σε σκόνη είναι ένα πόσιμο διατροφικό συμπλήρωμα σε σκόνη που περιέχει φυσική γεύση λεμονιού, βιταμίνη C και MSM.

Η Βιταμίνη C συμβάλει στο σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των οστών, των χόνδρων, των δοντιών, των ούλων και του δέρματος. 

Υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Επίσης, βοηθά στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης, ενώ συμβάλει στην προστασία όλου του σώματός σας από το οξειδωτικό στρες σε κυτταρικό επίπεδο.

Προτεινόμενη Χρήση: Διαλύστε τη σκόνη του στιγμιαίου ποτού σε 200ml κρύο νερό. Η συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα για ενήλικες είναι 2g., που ισοδυναμεί με ένα κουταλάκι/μεζούρα, χρησιμοποιώντας το μεγάλο άκρο της μεζούρας με την ένδειξη 2,5 ml. 

Προειδοποιήσεις: Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Φυλάξτε το μπουκάλι ερμητικά κλειστό μεταξύ 5-30º C (41-86º F) και με υγρασία κάτω από 70%. Προστατέψτε το προϊόν από τη ζέστη, το φως και την υγρασία. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να υποκαταστήσουν μία ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία.

Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα

Το προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται για διάγνωση, θεραπεία ασθένειας, ανακούφιση, η ομάδας ασθενειών. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον οικογενειακό σας γιατρό.  

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε