Κατασκευαστής: Sovita
Κωδικός Προϊόντος: Μαγνήσιο Opti 250 SOVITA
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
18,14€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,63€

Ποσότητα

Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο χρήσιμα μέταλλα για τον οργανισμό και ως εκ τούτου για την προάσπιση της υγείας μας. Βοηθά να χτίσει τα οστά και τα δόντια, και συμβάλλει στη σταθερότητα και τη διατήρησή τους. Συμμετέχει επίσης σχεδόν σε κάθε μεταβολική διαδικασία του σώματος καθώς ενεργοποιεί μεγάλο αριθμό ενζύμων.

Έτσι, το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για τη δομή και τη λειτουργία των μυών, αλλά και απαραίτητο για τον έλεγχο της μυϊκής σύσπασης.

Επιπλέον, παίζει σημαντικό ρόλο στην αλληλεπίδραση των μυών και τωννευρικών κυττάρων. Η λήψη μιας επαρκούς ποσότητας είναι επομένως απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία όλων των μυών, συμπεριλαμβανομένου του καρδιακού μυός και έτσι βοηθά σε καρδιακά προβλήματα όπως αρρυθμίες υπέρταση η στηθάγχη εξ αιτίας σπασμών της στεφανιαίας αρτηρίας. 

Αποτρέπει την συγκόλληση των αιμοπεταλίων και έτσι αποφεύγετε ο σχηματισμός θρόμβων και φράξιμο των αρτηριών. Μειώνει την κακή χοληστερίνη,και βοηθά τους διαβητικούς να ρυθμίσουν ευκολότερα το ζάχαρό τους.

Πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι η παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια, μονάδες παραγωγής ενέργειας των κυττάρων, μπορεί να συμβεί μόνο με την παρουσία του μαγνησίου.

Το μαγνήσιο είναι επίσης ευρέως γνωστό, λόγω ενός άλλου χαρακτηριστικού : Θεωρείται ένα«αντι-στρες ορυκτό"και μερικές φορές αναφέρεται ως το «άλας της εσωτερικής αρμονίας." 

Αν έχουμε μια καλή προσφορά του μαγνησίου, είναι συνήθως ευκολότερο να αντεπεξέλθουμε με το καθημερινό άγχος.

Ένα δισκίο περιέχει 250 mg μαγνησίου.

Συνιστώμενη δοσολογία: ένα δισκίο με λίγο νερό μία φορά την ημέρα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε