Κατασκευαστής: Biotech
Κωδικός Προϊόντος: Arthro Guard Liquid 500 ml BIO TECH
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€

Ποσότητα

Όταν αναπτύξαμε το Arthro Guard Liquid, πήραμε το καλύτερο σε πωλήσεις προϊόν υποστήριξης των αρθρώσεων, το απλοποιήσαμε στα κύρια συστατικά του, το ρευστοποιήσαμε και το πακετάραμε σε ένα μπουκάλι 500ml.

Χρησιμοποιήσαμε μία πιο απλή φόρμουλα αλλά ενισχύσαμε τη δοσολογία έτσι ώστε να ανακουφίζεστε από τον πόνο, και να προστατεύετε τις αρθρώσεις σας σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

Ανακουφίζει, Αναγεννά, Προστατεύει

Το Arthro Guard Liquid ενισχύει τις αρθρώσεις σας με τρεις τρόπους.

Πρώτον η υψηλή του περιεκτικότητα σε MSM σας βοηθά να ανακουφίζεστε από τον πόνο που προκαλείται λόγω των κατεστραμμένων και με φλεγμονή αρθρώσεων.

Δεύτερον, η υψηλή του περιεκτικότητα σε χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη βοηθά στην ανάπλαση του χόνδρου και την αποκατάσταση του αρθρικού υγρού έτσι ώστε οι αρθρώσεις σας να προστατεύονται και να λιπαίνονται σωστά – έτοιμες για περαιτέρω προκλήσεις.

Τέλος, υποστηρίζει δυνατές και υγιείς αρθρώσεις χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε κολλαγόνο κάτι το οποίο προλαμβάνει τις ενοχλήσεις στο μέλλον.

Υγρή Βιοδιαθεσιμότητα

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του υγρού στοιχείου, το εξαιρετικά ισχυρό Arthro Guard Liquid απορροφάται ταχύτερα από χάπι ή κάψουλα.

Απολαύστε την προστασία των αρθρώσεων σας με αυτό το νόστιμο ποτό με γεύση πορτοκάλι.

Μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας ανώδυνα και να διατηρήσετε τον ενεργό και υγιή τρόπο ζωής σας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Σχετικά Προϊόντα