Κατασκευαστής: Biotech
Κωδικός Προϊόντος: CREA TOR 120 Caps BIO TECH
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
24,19€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,51€

Ποσότητα

Με έρευνες που έγιναν στα εργαστήρια της BioTech, οι αθλητές που χρησιμοποίησαν την CreaTOR ανέβασαν κατά 62% τις επιδόσεις τους. Αντίστοιχα εμφάνισαν 23% αύξηση της καθαρής μυϊκής μάζας και πτώση του σωματικού λίπους κατά 11.7%, χωρίς καμία μα καμία κατακράτηση υγρών, κάτι που συμβαίνει βέβαια με τις περισσότερες κρεατίνες.

Τι την κάνει τόσο πανίσχυρη αυτή τη φόρμουλα; Το TORMatrix. Το οποίο περιέχει αλκαλική κρεατίνη, η οποία λόγω της αλλαγής του pH της, παρουσιάζει τεράστια αύξηση στο ρυθμό απορρόφησης και χρήσης της κρεατίνης από τον οργανισμό και μικροϊονισμένη κρεατίνη, την πιο καθαρή μορφή μονοϋδρικής κρεατίνης που υπάρχει.Ο συνδυασμός αυτών των δύο ανεβάζει τον ρυθμό απορρόφησης κατά 90%.

CreatineSERUM. Ένας ξεχωριστός συνδυασμός που κάνει την πραγματική διαφορά. Υδροχλωρική κρεατίνη. Ένας συνδυασμός που σχεδιάστηκε το 2003 και που αποδείχτηκε πολύ πιο αποτελεσματικό από την κλασσική μονοϋδρική. Διαλύεται εύκολα, δεν προκαλεί φουσκώματα στο στομάχι και μεταφέρεται γρήγορα στο αίμα χωρίς να μετατρέπεται σε κρεατινίνη.

AKG. Σταθεροποιεί τα συστατικά που περιέχει η φόρμουλα και ρυθμίζει το pH ώστε να μεταφερθεί γρήγορα η κρεατίνη στα μυϊκά κύτταρα.

Gluconate Creatine. Είναι η κρεατίνη όταν συνδέεται με την γλυκόζη, κάτι που σημαίνει γρηγορότερη απορρόφηση.

Energy Maximize cocktail. Ένα ιδανικό μείγμα από ενεργειακά και αντιοξειδωτικά συστατικά που θα παρέχουν μεγαλύτερες ποσότητες οξυγόνου και περισσότερα θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα, ανεβάζει τους καρδιακούς παλμούς και αυξάνει την πνευματική συγκέντρωση, δίνοντάς μας μεγαλύτερη όρεξη για προπόνηση. ATPFACTOR.

Για το τέλος έχουμε μια φόρμουλα συστατικών που θα ανεβάσει τα επίπεδα ΑΤΡ και το νιτρικό οξύ για μεγαλύτερα πρηξίματα, δύναμη και φλεβικότητα.

Προτεινόμενη δοσολογία: 2 κάψουλες μισή ώρα πριν την προπόνηση. Τις ημέρες ανάπαυσης λαμβάνουμε 2 κάψουλες με άδειο στομάχι το πρωί.

Συσκευασία: 120 CAPS

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε