Κωδικός Προϊόντος: Creatine Monohydrate Micronized 100% 500 gr DO it YOURSELF
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
14,69€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,85€

Ποσότητα

Η κρεατίνη δρα ως ισχυρό εργονομικό βοήθημα, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη δραστηριοποίηση του μυϊκού ιστού και στη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης

Τι είναι η κρεατίνη; 

Η μονοϋδρική κρεατίνη είναι ένας φυσικός μεταβολίτης που απαντάται στον μυϊκό ιστό. Η κρεατίνη δρα ως ισχυρό εργονομικό βοήθημα, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη δραστηριοποίηση του μυϊκού ιστού και στη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης.

 Η μονοϋδρική κρεατίνη 100% καθαρότητας της DO it YOURSELF  βελτιώνει την απόδοση των μυών σας κατά τη διάρκεια των ασκήσεων υψηλής έντασης, όπως η προπόνηση με βάρη,  το τρέξιμο και οποιαδήποτε άλλη αερόβια και αναερόβια άσκηση. Η DO it YOURSELF χρησιμοποιεί μόνο την καλύτερης ποιότητας και υψηλότερου βαθμού καθαρότητας κρεατίνη που υπάρχει διαθέσιμη, προσφέροντάς σας κορυφαίες δυνατότητες παραγωγής ενέργειας. 

Η κρεατίνη μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της μυϊκής ροπής (δύναμης). στη βελτίωση της αντοχής, στην καθυστέρηση της κόπωσης και στη διατήρηση των μυϊκών ινών για αυξημένα επίπεδα δύναμης.

Η κρεατίνη δρα ως ισχυρό εργονομικό βοήθημα, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη δραστηριοποίηση του μυϊκού ιστού και στη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης. Η κρεατίνη θεωρείται ότι συμβάλλει στην αύξηση της μυϊκής ροπής (δύναμης), στη βελτίωση της αντοχής,  στην καθυστέρηση της κόπωσης και στη διατήρηση των μυϊκών ινών για την αύξηση της δύναμης και του μεγέθους των μυών.

Πώς πρέπει να χρησιμοποιώ την (κρεατίνη) Creatine Monohydrate Micronized (DO it YOURSELF )  ; 

Προσθέτετε καθημερινά 1 δόση creatine micronized σε κρύο νερό ή στο ρόφημα της προτίμησής σας. 

Προειδοποιήσεις:  Προορίζεται για χρήση ως συμπλήρωμα διατροφής αποκλειστικά από υγιείς ενήλικες άνδρες ηλικίας 18 ετών και άνω. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Εάν πρόκειται να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, διακόψτε τη χρήση του προϊόντος δύο εβδομάδες νωρίτερα. Σε περίπτωση παρενεργειών, διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Μη χρησιμοποιήσετε το προϊόν εάν η ταινία ασφαλείας είναι κατεστραμμένη ή έχει αφαιρεθεί. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. 

Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε