Κατασκευαστής: Biotech
Κωδικός Προϊόντος: L-Carnitine Liquid 100.000 500ml BIOTECH
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
23,19€
Χωρίς ΦΠΑ: 18,70€

Ποσότητα

Εξαιρετικά Συμπυκνωμένη L-Καρνιτίνη

Το βασικό συστατικό στο Liquid L-Carnitine 100.000 της Biotech έχει φυσική προέλευση και μεταφέρει τα λιπαρά οξέα σε μέρος όπου χρησιμοποιούνται για να παράγουν ενέργεια. Η κατανάλωση του Liquid L-Carnitine 100.000 θα ευνοήσει την απώλεια λίπους και θα βελτιώσει την απόδοσή σας στην άσκηση προκειμένου να απολαμβάνετε καλύτερα αποτελέσματα.

Κάθε μερίδα περιέχει 2000mg L-Καρνιτίνης σε συνδυασμό με άλλες σημαντικές βιταμίνες.

Το βασικό συστατικό στο Liquid L-Carnitine 100.000 βοηθά στη μετατροπή λιπαρών οξέων σε καύσιμο που το σώμα σας μπορεί να χρησιμοποιήσει ως ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ανάπτυξη και εξέλιξη. Ενισχυμένη Καύση Λίπους και Δημιουργία Μυών με Χρώμιο

Το Liquid L-Carnitine 100.000 της Biotech είναι εμπλουτισμένο με χρώμιο. Βοηθά στη διατήρηση των υγιών επιπέδων ινσουλίνης στο σώμα, άρα στην ενίσχυση απορρόφησης της γλυκόζης. Η απορρόφηση γλυκόζης είναι σημαντική για τη σωστή κυκλοφορία του αίματος και τη διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Η διατήρηση ενέργειας, η καύση λίπους και η δημιουργία μυών σχετίζονται άμεσα με την κατάλληλη ρύθμιση της γλυκόζης στο αίμα.

Περιλαμβάνει Βιταμίνες και Προβιοτικά Το Liquid L-Carnitine 100.000 της Biotech περιέχει σημαντικές βιταμίνες και ινουλίνη που βοηθούν στην πρόσληψη L-Καρνιτίνης στο σώμα.

Υγρό Συμπύκνωμα L-καρνιτίνης Προσδίδει Ενέργεια και Ενισχύει την Καύση Λίπους 2000mg L-καρνιτίνης σε κάθε μερίδα.

Προσθήκη Προβιοτικών και Βιταμινών Πίνετε μία δόση L-Carnitine Liquid (10 ml) αραιωμένη σε 200 ml νερό, 15 λεπτά πριν από την προπόνηση. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Προειδοποιήσεις: Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε ιατρικό θέμα, συμβουλευτείτε γιατρό πριν τη χρήση. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, την αντιμετώπιση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε νόσου. Το προϊόν δεν προορίζεται για αντικατάσταση μίας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Χωρίς ασπαρτάμη. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Φυλάξτε το μπουκάλι ερμητικά κλειστό μεταξύ 5-30º C (41-86º F) και με υγρασία κάτω από 70%. Μετά το άνοιγμα, διατηρήστε το ερμητικά κλειστό στο ψυγείο ή άλλο δροσερό μέρος. Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα. * Το προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται για διάγνωση, θεραπεία ασθένειας, ανακούφιση, η ομάδας ασθενειών. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον οικογενειακό σας γιατρό.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε