Κωδικός Προϊόντος: CLA Plus Green Tea FITNESS AUTORITY
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 24,19€

Ποσότητα

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 5 τεμ.

Χρησιμοποιώντας προσεκτικά επιλεγμένα η Fitness Authority (F.A) υλικά για να παρέχουν μέγιστα αποτελεσματικότητα  στο CLA + Plus Green Tea είναι ένα νόστιμο μείγμα συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) με βιταμίνη Ε και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσει την μείωση του λίπους μέσω της θερμογένεσης, να βελτιώσει το μεταβολισμό και να είναι πολύ αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό. 

Το CLA είναι γνωστό για την ενίσχυση μεταβολισμό μέσω αναστολής της μεταφοράς των τριγλυκεριδίων στα λιποκύτταρα, ενώ τονώνει τη καύση των λιπών μέσω της θερμογένεσης. 

Αυτό το CLA λειτουργεί σε συνδυασμό με το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, η ίδια είναι ένα αποτελεσματικό θερμογόνο, η οποία διεγείρει το λίπος την οξείδωση του σώματος και παρέχει ευεργετικά αποτελέσματα στο προφίλ των λιπιδίων στο αίμα μας. 

Το CLA με βιταμίνη Ε βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από την περαιτέρω οξειδωτικό στρες, τα συστατικά μέσα σε CLA Plus Green Tea μπορεί να παρέχει ιδιαίτερα αποτελεσματική οφέλη για τους δραστήριους ανθρώπους που ψάχνουν για βοήθεια στη διαδικασία στο αδυνάτισμα και να μείωση τις λιπαρές ουσίες.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε