Κατασκευαστής: My Beautiful Body
Κωδικός Προϊόντος: Μείγμα Βοτάνων για Δυσκοιλιότητα
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
4,64€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,74€

Ποσότητα

ΣΕΝΝΑ – Η Σέννα είναι γνωστή για τη βοήθεια που προσφέρει στον οργανισμό για την δυσκοιλιότητα και τις καθαρτικές της ιδιότητες από τα αρχαία χρόνια. Βοηθά επίσης στην καταπολέμηση των μικροοργανισμών που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς του δέρματος, όπως είναι η ακμή,προσφέρει και άλλα θετικά στοιχεία όπως είναι η παροχή αντιβακτηριακών και αντιιικών οφελών. Παράλληλα η Σέννα περιέχει ανθρακινόνη και άλλα αντιοξειδωτικά και μπορεί να είναι χρήσιμη για τη μείωση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.

ΜΟΛΟΧΑ – Ένα βότανο με ιδιότητες αιμολυτικές, αντιβηχικές, αντιφλεγμονώδη, αποχρεμπτική, στυπτική και επουλωτική δράση. Αλλες φαρμακευτικές της ιδιότητες είναι:μαλακώνει τους κάλους των ποδιών, το έγχυμα της χρησιμοποιείται σαν ποδόλουτρο για να ξεκουράζει τα κουρασμένα πόδια, τα ποδόλουτρα με έγχυμα μολόχας ανακουφίζουν τα πρησμένα πόδια ειδικά αν η φλεγμονή έπεται ενός κατάγματος. Χρησιμοποιείται ακόμα σε περιπτώσεις: βρογχικών, λαρυγγίτιδας, ουλίτιδας, δερματικών προβλημάτων, εντερικών προβλημάτων, κολικών, γαστρίτιδας, κυστίτιδας, διάρροιας, αιμορροΐδων, καταρροής, πνευμονίας, βραχνάδας, οξείας δυσεντερίας, κατακράτησης ούρων, αιματουρίας, φλεγμονών της ουροδόχου κύστης, προβλημάτων των νεφρών, πιστεύεται ότι θεραπεύει την επιληψία.Σαν κατάπλασμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φλεγμονές, οιδήματα, κτυπήματα, μελανιές,στραμπουλήγματα.Σε διεθνής μελέτες έχει αναφερθεί ότι δύο με τρία φλιτζάνια έγχυμα μολόχας την ημέρα σε συνδυασμό με κομπρέσες στο στήθος το βράδυ-από ζεστά φύλλα και στραγγισμένα καλά άνθη-έχουν πολύ αρεστά αποτελέσματα στο εμφύσημα όπως και σε περιπτώσεις δύσπνοιας.

ΑΓΡΙΑΔΑ – Έχει ένα φυσικό αντιβιοτικό και μαλακτικό, που χρησιμοποιείται σε φλογώσεις των ουροποιητικών οδών, κυστίτιδα ή ουρηθρίτιδα. Βοηθάει αν έχετε ίκτερο ή ηπατίτιδα ή αρθριτικά ή προβλήματα εντέρων και στομάχου η αγριάδα επειδή είναι αντιφλογιστική.Η σημαντικότερη χρήση της αγριάδας είναι διουρητική. Οι γιατροί την συνιστούν για πέτρες νεφρών , ολιγουρία, αρθριτικά. Το αφέψημά της καθαρίζει το αίμα. Η αγριάδα θεωρείται γενικά άριστο διουρητικό , που συστήνεται ιδιαίτερα στην παιδική θεραπευτική, ενώ είναι αποτελεσματική κατά της έμφραξης των αδένων και κατά του εκζέματος. Χρησιμοποιείται για μαλακτικό, δροσιστικό , διουρητικό και αντιφλεγμονώδες, ιδιαίτερα σε οξείες αρρώστιες και διαλείποντες πυρετούς (θέρμες), γαστρεντερικές φλεγμονές, φλεγμονές των ουροφόρων οδών του προστάτη, ηπατικούς και νεφρικούς κολικούς, ίκτερους κτλ. Ένα πυκνό αφέψημα αγριάδας είναι θαυμάσιο φάρμακο κατά των οργανικών παθήσεων του στήθους και τουστομαχιού, ιδιαίτερα μάλιστα του πυλωρού , καθώς αποκαθιστά την τέλεια λειτουργία του, Επίσης, στην αγριάδα αποδίδονται θεραπευτικές αρετές σε περιπτώσεις χολολιθίασης και ψαμμίασης των νεφρών (καθώς και σε περιπτώσεις ίκτερου), ενώ χρησιμοποιείται ακόμα για τις ασθένειες του συκωτιού, την κιτρινάδα, αυξάνει τη ρευστότητα του αίματος και συστήνεται κατά της φλεγμονής της ουροδόχου κύστης.

ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ - Η καλέντουλα έχει ιδιότητες εμμηναγωγές, εξωτερικώς χρησιμοποιείται στις πληγές και σε αυτές που δεν κλείνουν εύκολα, τις "κακές πληγές", είναι κατά του εκζέματος, εφιδρωτικό, κατά των τσιμπημάτων της σφίγγας και της μέλισσας και κατά των κρεατοελιών. Συντηρεί και διατηρεί υγιή τα αιμοφόρα αγγεία. Είναι και κατά της ακμής, με επαναλήψεις.Με τσάι των ανθέων της απομακρύνει τους κιρσούς. Όταν λαμβάνονται εσωτερικά ως τσάι, μπορούν να αντιμετωπίσουν έλκη του στομάχου φλογώσεις, φλεγμονές.Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της Καλέντουλας είναι ότι καθαρίζει το αίμα, επισπεύδει την επούλωση των πληγών και λειαίνει τις ανωμαλίες του δέρματος. Πολλοί γιατροί πιστεύουν ότι η Καλέντουλα είναι ένα σημαντικό φάρμακο σε περιπτώσεις μη εγχειρήσιμου καρκίνου.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε