Κατασκευαστής: Dymatize
Κωδικός Προϊόντος: Egg Protein Elite 2 lbs (906g) DYMATIZE NUTRITION
Διαθεσιμότητα: Δεν είναι διαθέσιμο
36,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 29,83€

Ποσότητα

Η Elite Egg Protein της Dymatize σχεδιάστηκε με βάση μία από τις ιδανικότερες φυσικές πηγές πρωτεΐνης, την 100% Καθαρή Πρωτεΐνη Αυγού. Το αυγό υπήρξε πάντα κύρια πηγή πρωτεΐνης. Γνωστή για την υψηλή ποιότητα και την εύκολη αφομοίωση, η 100% πρωτεΐνη αυγού είναι ιδανική για να σας βοηθήσει να αγγίξετε τους διατροφικούς σας στόχους.

Η Elite Egg Protein της Dymatize περιλαμβάνει επίσης ένα πλήρες σύμπλεγμα βασικών και μη βασικών αμινοξέων. Η Elite Egg Protein της Dymatize υποβλήθηκε σε επεξεργασία τελευταίας τεχνολογίας για ουσιαστική αφαίρεση όλων των λιπαρών και της χοληστερόλης που περιέχονται στα αυγά. Η Elite Egg Protein της Dymatize είναι γρήγορη, εύκολη, πρακτική και πεντανόστιμη. 100% Αλβουμίνη Αυγού Χωρίς Λακτόζη Ασυναγώνιστη Γεύση Στιγμιαία Ανάμιξη Προτεινόμενη

Χρήση: Προσθέτετε 1 μεζούρα σε 240-300 ml νερού, γάλακτος ή χυμού. Ανακατέψτε, ανακινήστε ή αναμίξτε για 20 δευτερόλεπτα ή μέχρι να διαλυθεί εντελώς και πιείτε αμέσως το ρόφημα. Προειδοποιήσεις: Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, την αντιμετώπιση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε νόσου.

Προειδοποιήσεις για Αλλεργίες: Περιέχει συστατικά από αυγό. Μπορεί να περιλαμβάνει: Γάλα και σόγια. Παρασκευάζεται σε εγκαταστάσεις όπου γίνεται επεξεργασία προϊόντων γάλακτος και σόγιας. Φυλάξτε το σε δροσερό και στεγνό μέρος. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε