Τρόποι Πληρωμής


Πιστωτική Κάρτα / Χρεωστική κάρτα / Κάρτα αναλήψεων

Το MY BEAUTIFUL BODY σας προσφέρει την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express. Για να πληρώσετε με κάρτα διαλέξτε ως τρόπο πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας “Πιστωτική Κάρτα”.
H μεταφορά όλων των πληροφοριών της κάρτας σας πραγματοποιείται με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, η υπηρεσία Alpha e-Commerce ενημερώνει το MY BEAUTIFUL BODY μόνο για την επιτυχία ή αποτυχία της συναλλαγής και όχι για τις πληροφορίες που αφορούν την πιστωτική σας κάρτα, διασφαλίζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το απόρρητο της συναλλαγής.
Εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει την συναλλαγή με πιστωτική κάρτα μέσω Alpha e-Commerce, μεταβαίνει στο περιβάλλον της υπηρεσίας Alpha e-Commerce (της Alpha Bank) στο οποίο καλείται να δώσει τον αριθμό της κάρτας του VISA, MASTERCARD, MAESTRO ή AMEX, την ημερομηνία λήξης, το όνομά του καθώς και το τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης. Στο σημείο αυτό η υπηρεσία Alpha e-Commerce έχει τον έλεγχο έτσι ώστε να ολοκληρώσει την συναλλαγή. Η επικοινωνία εδώ πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο στην Ευρώπη, υποστηριζόμενο από ασύμμετρους αλγόριθμους κωδικοποίησης στα 128 bits. Στην συνέχεια η Alpha Bank ενημερώνει την iiamo μόνο για την επιτυχία ή αποτυχία της συναλλαγής και όχι για τις πληροφορίες που αφορούν την κάρτα του πελάτη(π.χ. για τον αριθμό της), διασφαλίζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το απόρρητο της συναλλαγής.
Στο σχήμα εμφανίζεται αναλυτικά ο τρόπος λειτουργίας της υπηρεσίας Alpha e-Commerce σε μια τυπική αγορά υπηρεσίας και πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας VISA, MASTERCARD, MAESTRO ή ΑΜΕΧ.
ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΩΣ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΜΕΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ALPHA BANK (Alpha e-Commerce).
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του http://mybeautifulbody.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Τραπεζική Κατάθεση

Εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα μέσω Ίντερνετ, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς της Τράπεζας που συνεργαζόμαστε με κατάθεση. Επίσης θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα καταθέτη σαν αιτιολογία κατάθεσης. Μετά την επιβεβαίωση από την τράπεζά μας, θα σας αποσταλεί η παραγγελίας σας. Συνεργαζόμαστε με την Alpha Bank την Εθνική Τράπεζα, και την Τράπεζα Πειραιώς.

Εταιρικοί Τραπεζικοί λογαριασμοί:
Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στοinfo@mybeautifulbody.gr.

Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά στο 211 2152052.

Τρ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ  Αρ.Λογ/σμού: 5108070184498

 IBAN: GR07 01721080005108070184498

Τρ. ΕΘΝΙΚΗ Αρ.Λογ/σμού: 198/401649-17

ΙΒΑΝ: GR 5901101980000019840164917

Τρ. ALPHA  Αρ.Λογ/σμού: 127002320006238

IBAN: GR 7101401270127002320006238


_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Αντικαταβολή

Σε περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε με την παραλαβή των προϊόντων σας, επιλέξτε την μέθοδο της αντικαταβολής. Η υπηρεσία χρεώνεται με 1.90€ ανεξαρτήτως ποσού αγοράς.


______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε τις παραγγελίες σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal στη διεύθυνση: www.paypal.com
Για την διασφάλιση των συναλλαγών σε περίπτωση αποστολής της παραγγελία σας η διεύθυνση αποστολής θα πρέπει να είναι ίδια με την διεύθυνση που έχετε στο PayPal λογαριασμό σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τους τρόπους πληρωμής και αποστολής των προϊόντων επικοινωνήστε με το λογιστήριο της εταιρίας μας.

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.
Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.