νερό, βάρος, πείνα, κορεσμός, λίπος, φαγητό, γεύματα, κιλά
Καλώς ήλθατε στο mybeautifulbody.gr
Κατηγορίες

media

Σε μία έρευνα χώρισαν υπέρβαρους συμμετέχοντες σε δύο ομάδες. Όλοι οι συμμετέχοντες ακολουθούσαν ολιγοθερμιδική δίαιτα (δηλαδή λάμβαναν από τις τροφές λιγότερες θερμίδες από αυτές που δαπανούσαν με σωματική δραστηριότητα), όμως οι συμμετέχοντες της μίας εκ των δύο ομάδων έλαβαν επίσης οδηγία να πίνουν περισσότερο νερό. Η δοκιμή είχε διάρκεια 12 εβδομάδες και η πρόσληψη θερμίδων ήταν 1.200 για τις γυναίκες και 1.500 για τους άντρες. Όσον αφορά την ομάδα του νερού, η οδηγία ήταν να πίνουν 500 ml νερό (δύο ποτήρια) 30 λεπτά πριν από καθένα από τα τρία βασικά γεύματα της ημέρας.

Και στις δύο ομάδες παρατηρήθηκε απώλεια βάρους 5-8 κιλών στο διάστημα των 12 εβδομάδων, όμως η ομάδα του νερού έχασε επιπλέον 2 κιλά.

Η έκβαση αυτή φάνηκε οφείλεται στο γεγονός ότι οι συμμετέχοντες στην ομάδα του νερού έπαιρναν λιγότερες θερμίδες από τα γεύματά τους. Σύμφωνα με τις σχετικές αναλύσεις, η πρόσληψη θερμίδων ήταν μειωμένη κατά 40 θερμίδες περίπου ανά γεύμα για την ομάδα του νερού.

Κάντε like στην σελίδα μας, https://www.facebook.com/My-Beautiful-Body-1419512638303220/?ref=hl για να ενημερώνεστε για θέματα υγείας, ευεξίας, ομορφιάς, αδυνατίσματος, και ψυχολογίας. Σας ευχαριστούμε πολύ.

newsbeast 

Σχόλια: 0
Χωρίς Σχόλια
Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με το * είναι απαραίτητα*