ευτυχία, ικανοποίηση, τύψεις, φίλος, ελεύθερος, χρόνος, διασκέδαση
Καλώς ήλθατε στο mybeautifulbody.gr
Κατηγορίες

media

Αν ψάχνετε τρόπους να είστε ευτυχισμένοι πείτε ‘’αντίο’’ στις παρακάτω συνήθειες.

Σταματήστε να προσπαθείτε να ευχαριστείτε τους πάντες

Μάθετε να λέτε όχι. Μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή αλλά με κάθε νέα εμπειρία το να λέτε όχι γίνεται όλο και πιο εύκολο.

Σταματήστε να προσπαθείτε να εντυπωσιάζετε τους άλλους

Σταματήστε να προσπαθείτε να είστε κάποιος που δεν είστε, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Όταν σταματάτε και αγκαλιάζετε τον αληθινό εαυτό σας οι άνθρωποι θα εντυπωσιαστούν.

Σταματήστε να τα κάνετε όλα εσείς

Οι άνθρωποι χρειάζονται ο ένας τον άλλο. Υπάρχει λόγος που η γη κατοικείται από 7 δισ. ανθρώπους. Το να ζητάτε βοήθεια δεν σας κάνει πιο αδύναμους.

Σταματήστε να αγνοείτε το σώμα σας

Μην πίνετε ή τρώτε πολύ.

Πρέπει να ασκείστε. Το σώμα ας πάντα σας μιλά. Κάντε χάρη στον εαυτό σας, ακούστε το σώμα και φροντίστε το. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι.

Σταματήστε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους

Μη συγκρίνετε. Κανείς δεν είναι τέλειος και δεν γνωρίζετε τους αγώνες που κάνουν άλλοι άνθρωποι σε καθημερινή βάση

Σταματήστε την αυτομομφή

Μην πιστεύετε τις αρνητικές και ητττοπαθείς σκέψεις σας. Αλλάξτε κανάλι και κάντε καλές σκέψεις.

Σταματήστε να φοβάστε την αποτυχία

Η αποτυχία είναι μέρος της ζωής. Είναι εντάξει να αποτύχετε αλλά συνεχίστε την προσπάθεια. Μην σκέφτεστε την αποτυχία ως εμπόδιο αλλά ως σημείο εκκίνησης.

Σταματήστε να περνάτε χρόνο με ανθρώπους που δεν συμπαθείτε

Είναι λάθος. Δεν υπάρχει κάτι άσχημο στο να σταματήσετε να βλέπετε ένα φίλο. Δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι πρέπει να είστε για πάντα φίλοι.

Σταματήστε να δικαιολογείστε ή να κατηγορείτε τους άλλους

Είναι εύκολο να το κάνετε για πράγματα που δεν πήγαν καλά ή για αυτό που δεν κάνατε. Αφήστε αυτές τις ανθυγιεινές συνήθειες και πάρτε ευθύνη για τον εαυτό σας

Αφήστε την ιδέα ότι δεν πρέπει να τρώτε ό,τι αγαπάτε

Εκτός αν έχετε ιατρικό λόγο, να τρώτε ό,τι θέλετε. Όλα έχουν να κάνουν με το μέτρο. Μη στερείστε συνεχώς από αυτά που αγαπάτε.

Μη βολεύεστε

Μην δέχεστε το μίνιμουμ από αυτό που πιστεύετε ότι αξίζετε. Δεχτείτε την πραγματική σας αξία.

Σταματήστε να φοράτε άβολα παπούτσια

Αγαπήστε τα χαμηλά παπούτσια σας. Φορέστε αθλητικά παπούτσια αντί για τα ψηλοτάκουνα που σας δημιουργούν φουσκάλες. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα.

Σταματήστε να μαζεύετε μέρες άδειας

Μην εργάζεστε τόσο σκληρά όλη την ώρα. Έχετε κερδίσει τις μέρες ανάπαυλας. Μπορείτε να επισκεφτείτε μέρη και να δείτε αξιοθέατα. Δημιουργήστε νέες εμπειρίες και αναμνήσεις.Διώξτε τις τύψεις για το παρελθόν

Πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να είχαμε κάνει αλλιώς τα πράγματα στο παρελθόν. Σταματήστε τέτοιες σκέψεις και ζήστε στο παρόν.

Κάντε like στην σελίδα μας, https://www.facebook.com/My-Beautiful-Body-1419512638303220/?ref=hl για να ενημερώνεστε για θέματα υγείας, ευεξίας, ομορφιάς, αδυνατίσματος, και ψυχολογίας. Σας ευχαριστούμε πολύ.

iatronet

Σχόλια: 0
Χωρίς Σχόλια
Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με το * είναι απαραίτητα*