πολεμική, τέχνη, κίνηση, σώμα,μάχη, κυνήγι, αθλητές, πολεμιστές
Καλώς ήλθατε στο mybeautifulbody.gr
Κατηγορίες

media

Bataireacht

Μία πολεμική τέχνη που προέρχεται από την Ιρλανδία και γεννήθηκε όταν οι Άγγλοι ήλεγχαν τον οπλισμό των γύρω κρατών, οπότε οι Ιρλανδοί επινόησαν συγκεκριμένα sticks για να αμύνονται. Τον 18 o αιώνα έγινε της μόδας από συμμορίες της χώρας που ήθελαν να βάζουν σε τάξη στους υπόλοιπους. Συγκεντρώνονταν κατά ομάδες, οικογένειες ακόμα και κομματικά groups και έπαιζαν ξύλο μέχρι θανάτου. Η ιδέα έχει «ξεπατικωθεί» από τους Ιάπωνες που χρησιμοποιούσαν κάτι παρόμοιο για να ελέγχουν τον πληθυσμό της Οκινάουα.

Lua

Προέρχεται από την Χαβάη και βασίζεται σε κλειδώματα, σπασίματα, ρίψεις, σημεία πίεσης, όπλα και άλλα πολλά. Είναι η πολεμική τέχνη των δύο χτυπημάτων όπως αποκαλούν και διδάσκονται μόνο όσοι έχουν συγκεκριμένες ιδιότητες, όπως επαγγελματίες αθλητές, σεκιούριτι υψηλών προσώπων ή επιφανείς οικογένειες. Οι πρώτοι πολεμιστές έβαζαν το ζουμί της καρύδας σε όλο τους το σώμα, ξύριζαν το κεφάλι τους για να μπορούν να γλιστράνε από τα χέρια του εχθρού.

Okichitaw

O Okichitaw ήταν ο πολεμιστής που είχε αποδείξει τα skills του μετά από πολλές δοκιμασίες από τις οποίες επιβίωσε. Προέρχεται από την κουλτούρα των Ινδιάνων και ο πρώτος διδάξας  είναι ο George Lépine που την δημιούργησε μέσω πρακτικών μάχης, στο κυνήγι με άγρια ζώα, στην μάχη σώμα με σώμα. Τα συνδύασε όλα μαζί και έκανε αυτή την τρομακτική τέχνη. Αυτή εξαπλώθηκε κυρίως στον Καναδά αφού όσοι Ινδιάνοι επέζησαν από τις θηριωδίες των θαλασσοπόρων κατακτητών μετάφεραν τις γνώσεις τους στους υπόλοιπους. Είναι η μοναδική γηγενής πολεμική τέχνη των Καναδών και επίσημα αναγνωρισμένη.

Κάντε like στην σελίδα μας, https://www.facebook.com/My-Beautiful-Body-1419512638303220/?ref=hl για να ενημερώνεστε για θέματα υγείας, ευεξίας, ομορφιάς, αδυνατίσματος, και ψυχολογίας. Σας ευχαριστούμε πολύ.

gimnastirio



Σχόλια: 0
Χωρίς Σχόλια
Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με το * είναι απαραίτητα*