σώμα, ανάσα, ένστικτο, πρόσωπο, ψυχολογία, στάση
Καλώς ήλθατε στο mybeautifulbody.gr
Κατηγορίες

media

#1 Η στάση του σώματος 

Η στάση του σώματος μπορεί να δώσει μια ιδέα για το τι αισθάνεται κάποιος. Μάθε να διαβάζεις τη γλώσσα του σώματος. Θυμήσου παλαιότερο άρθρο μας εδώ.

#2 Η έκφραση του προσώπου 

Αν σχηματίζονται ρυτιδούλες κοντά στη μύτη ή πανω από αυτή, δίπλα από τα χείλη πιθανότητατα να δείχνει αποστροφή. Τα σφιγμένα χείλη είναι σημάδι θυμού ενώ το χαλαρό πρόσωπο δείχνει καλή διάθεση. 

#3 Τα λόγια

Όταν κάποιος είναι νευρικός τείνει να αυξάνει το ρυθμό ομιλίας του, κάτι που τον δυσκολεύει στην έκφραση. Δώσε επίσης σημασία στις λέξεις. Αν κάποιος επαναλαμβάνει ξανά και ξανά το ίδιο, είναι σημάδι ψεύδους.

#4 Τα ρούχα 

Το να προσπαθείς να κρίνεις κάποιον με βάση την εμφάνισή του δεν είναι αξιόπιστο. Άλλωστε, υπάρχουν οι καλές και οι κακές ημέρες. Ωστόσο, αν δεις καποιον να έχει ντύσιμο πομπώδες προφανώς και έχει μεγάλη αυταρέσκεια. Απο την άλλη αν κυκλοφορεί σαν λέτσος, ίσως και να μη νοιάζεται ιδιαίτερα για το πώς δείχνει. 

#5 Η βλεμματική επαφή 

Πιθανότατα να έχεις ακούσει πως τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Γι΄αυτό ακριβώς είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δίνει κάποιος προσοχή στο βλέμα του συνομιλητή του αν θέλει να αποκτυπρογραφήσει το χαρακτήρα του. Άτομα που αποφεύγουν τη βλεματική επαφή - αν δεν έχουν αυτισμό - πιθανότατα να μην αισθάνονται άνετα. Από την άλλη η έντονη και διαρκείας ματιά δείχνει πως μάλλον κάποιος τρέφει ιδιαίτερα αισθήματα για εσένα ενώ οι κοφτές ματιές υποδεκνύουν κούραση και νύστα. 

#6 Η ανάσα 

Όταν κάποιος λέει ψέματα η ανάσα του τείνει να γίνεται βαριά. Ακόμη κι αν δεν ακούς να βαριανασαίνει , θα το αντιληφθείς από την κίνηση του στήθους, Προσοχή: Μην κατηγορήσεις κάποιον πως ψεύδεται χωρίς αποδείξεις. Πιθανόττατα η δύσπνοια να οφείλεται σε άλλους λόγους όπως για παράδειγμα αλλεργία, ίωση ή ασθμα. 

#7 Το ένστικτό σου

Σε αρκετές περιπτώσεις το ένστικτο δε σε ξεγελάει. Εμπιστεύσου το και προφυλάξου από κατατοπιές. 

Κάντε like στην σελίδα μας, https://www.facebook.com/My-Beautiful-Body-1419512638303220/?ref=hl για να ενημερώνεστε για θέματα υγείας, ευεξίας, ομορφιάς, αδυνατίσματος, και ψυχολογίας. Σας ευχαριστούμε πολύ.

womenonly

Σχόλια: 0
Χωρίς Σχόλια
Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με το * είναι απαραίτητα*