πρόγραμμα, γυναίκα, χαλάρωση, χέρια, βαράκια, δικέφαλοι, σώμα
Καλώς ήλθατε στο mybeautifulbody.gr
Κατηγορίες

media

Οι καλοσχηματισμένοι γλουτοί και τα γυμνασμένα πόδια δεν είναι τα μόνα σημεία στα οποία θα πρέπει να εστιάζετε. Σημαντικό είναι να γυμνάζετε, όπως έχουμε ξαναπεί και το πάνω μέρος του σώματος.

Οι παρακάτω ασκήσεις χωρίζονται σε ακολουθίες πιέσεων / έλξεων, έτσι ώστε να γυμνάσετε τόσο στην ώθηση, όσο και στην έλξη τους μύες του πάνω μέρος του σώματος, εξίσου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης πιέσεων, θα επικεντρωθείτε στους θωρακικούς μύες, ως βασικούς υποκινητές. Θα χρησιμοποιήσετε επίσης τους ώμους, τους τρικέφαλους και τους τραπεζοειδείς για βοήθεια.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης έλξεων, οι κινήσεις συμπεριλαμβάνουν ένα μεγάλο δίκτυο μυών που καλύπτουν την πλάτη σας. Συμμετέχουν οι τραπεζοειδείς και ρομβοειδείς μύες στην κορυφή της πλάτης, οι πλατείς ραχιαίοι στο κέντρο της πλάτης και οι μύες που βρίσκονται στο κάτω μέρος της πλάτης γύρω από τη σπονδυλική στήλη.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ασκήσεων γυμνάζονται κι άλλες μικρές μυϊκές ομάδες, όπως οι δικέφαλοι στα χέρια.

Προτείνουμε την εκτέλεση της κάθε προπόνησης μία φορά την εβδομάδα, μεταξύ των οποίων να μεσολαβούν 3 ημέρες. Τις ενδιάμεσες μέρες μπορείτε να κάνετε ασκήσεις για το κάτω μέρος του σώματος, πόδια, αερόβια, καθώς και κοιλιακούς.

- Πιέσεις στήθους με βαράκια: 3 set από 8-10 επαναλήψεις.

- Βυθίσεις τρικεφάλων: 3 set από 10-12 επαναλήψεις.

- Πιέσεις ώμων με βαράκια: 3 set από 8-10 επαναλήψεις.

- Άρσεις ώμων: 3 set από 10-12 επαναλήψεις.

- Κάμψεις με κλίση (ή χωρίς): 3 set από 8-15 επαναλήψεις.Γαλλικές πιέσεις τρικέφαλων με βαράκια σε πάγκο: 3 set από 6-8 επαναλήψεις.

- Έλξεις σε μονόζυγο: 5 set από 2-3 επαναλήψεις.

- One-Arm Dumbbell Row: 3 set από 8-10 επαναλήψεις για κάθε χέρι.

- Έλξεις δικέφαλων με βαράκια: 3 set από 8-10 επαναλήψεις.

- Face Pull / Κωπηλατική στο πρόσωπο: 3 set από 6-8 επαναλήψεις.

- Rear Delt Fly: 3 set από 6-8 επαναλήψεις.

-Alternating Renegade Row: 3 set από 5-7 επαναλήψεις.

Κάντε like στην σελίδα μας, https://www.facebook.com/My-Beautiful-Body-1419512638303220/?ref=hl για να ενημερώνεστε για θέματα υγείας, ευεξίας, ομορφιάς, αδυνατίσματος, και ψυχολογίας. Σας ευχαριστούμε πολύ.

my-fitnes


Σχόλια: 0
Χωρίς Σχόλια
Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με το * είναι απαραίτητα*